TULE KESÄN PARHAALLE LEIRILLE!

TULE KESÄN PARHAALLE LEIRILLE!

Koululaisten leireillä luvassa saunomista ja uintia, nuotioilta, iltaohjelmia, toimintapisteitä, leirijumis ja miniraamis, iltaohjelmia, pelejä ja leikkejä, rastirata, Talent-show sekä YLLÄTYSOHJELMAA…

Leirit sopivat hyvin lapsen ensimmäiseksi leiriksi. Mukana on useita aikuisia ammattilaisia sekä nuoria apuohjaajia (isosia). Leireillä nukutaan 2-6 hengen huoneissa ja kaverin kanssa pääsee aina samaan huoneeseen.

Kullekin leirille otetaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Linkin kautta voi ilmoittautua myös varasijalle, mikäli leirit ovat täynnä. Lasku leiristä lähetetään leirin jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Leirimaksusta voi anoa maksuvapautusta erillisellä lomakkeella, jonka voi pyytää työntekijöiltä. Leirimaksu sisältää matkat, majoituksen, ruuat, askartelut ja vakuutuksen tapaturmien varalta.

Ilmoittautuneille lähetetään toukokuussa tarkat tiedot sisältävä leirikirje. Joistakin lasta koskevista asioista toivomme vanhempien ottavan yhteyttä jo ennen leiriä, varsinkin jos niihin liittyy erityisjärjestelyjä.

KAIKKIEN leirien osalta Hilaan järjestetään bussikuljetus Olarin kirkolta (meno- ja paluukyyti) MEGIS-leirin lopuksi Hilassa on yhteinen perhetapahtuma klo 14-17.30. Vanhemmat voivat tulla paikalle omalla autolla tai seurakunnan kuljetuksella. Lisätiedot leirikirjeessä.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

 

PUUHIS 1  3-5.6.  1-4-luokkalaisille ( hinta 35€). Leiri alkaa su 3.5. klo 17 (lähtö Olarin kirkolta) ja loppuu ti 5.6. klo 18.30 (paluu Olarin kirkolle).

PUUHIS 2  5-7.6. 1-4-luokkalaisille ( hinta 35€). Leiri alkaa ti 5.6. klo 17 (lähtö Olarin kirkolta) ja loppuu to 7.6. klo 18.30 (paluu Olarin kirkolle

MEGIS 7-10.6.  5-7-luokkalaisille (hinta 45€). Leiri alkaa to 7.6. klo 17 (lähtö Olarin kirkolta) ja loppuu su 10.6. klo 18 (paluu Olarin kirkolle).

 

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

 

Lisätiedot anne.sarasmaa 040 551 4426, anne.sarasmaa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

 

 

 

Posted in Yleinen.