Nuorten parissa toimivat

Timo Kekkonen hymyilevänä punaisessa collagessa fatboyt taustalla.

TIMO KEKKONEN

Moro! Olen Timo ja olen ollut Olarissa jo hyvän tovin töissä. Parhaiten minuun törmää Chapple-illoissa, alakouluilla, kerhojutuissa, ROKissa ja ripareilla. Saattaa mun naamaa ja ääntä nähdä myös sosiaalisen median sovelluksissa. Tykkään tehdä juttuja (uuh yllättävää) ja useimmiten minut voikin bongata bilispöydän viereltä.

Lempikohtani Raamatusta: Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.
Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet. (Matt. 6:33-34)

Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 364 8983

Vienosti hymyilevä viiksekäs Sampsa Nelimarkka hiukset komeasti nutturalla vihreää taustaa vasten, jossa vieraskielinen Raamatun kohta.

SAMPSA NELIMARKKA

Moi! Olen nuorisotyönohjaaja Sampsa. Vastuualueeseeni kuuluu erityisesti rippikoulun jälkeinen nuorisotyö ja isostoiminta. Olen myös usein iltavuorossa Chapplessa. Työssäni parasta on, että pääsen kohtaamaan tosi sympaattisia ja mahtavia nuoria. Tykkään myös kaikista hauskoista ja yllättävistä jutuista, joita välillä Chapplessa tapahtuu. Vapaa-ajallani tykkään erityisesti tehdä musaa ja soittaa kitaraa, bassoa ja saksofonia.

Mulla ei ole varsinaisesti yhtä lempparikohtaa Raamatusta, mutta jos olis, se vois olla esim. tää, joka kertoo Jumalan hyvyydestä ja rohkaisee meitä rukoilemaan rohkeasti:

“Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan.” Matt. 7:7-8)

Sähköposti: sampsa.nelimarkka(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 4328 768

Vaaleahiuksinen, hymyilevä Anne Sarasmaa. Taustalla värikkäitä Fatboy-tyynyjä.

ANNE SARASMAA

Hei, olen Anne ja miekin olen töissä täällä!

Vaaleahiuksinen, hymyilevä Johanna Flinkman. Taustalla värikkäitä Fatboy-tyynyjä.

JOHANNA FLINKMAN

Oon erityisnuorisotyönohjaaja ja melko usein paikalla Chapplessa. Bongata saattaa myös Chapplen ulkopuolella Ison Omenan ympäristössä tai Tiistilän koululla pyörimässä. Leireilen ainakin Colourful Espoo-nuortenleireillä sekä kehitysvammaisten nuorten kanssa ja tietty ripareilla. Tykkään Jumalasta, työstäni ihmisten kanssa, luonnosta, hevosista, tanssimisesta ja aika paljon kaikesta muustakin.

Raamattu on huikee: Yksi monista itseäni erityisesti puhuttelevista kohdista on Room. 8:31 “Mitä voimme tästä päätellä? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” Ei niin kukaan.

Sähköposti: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 438 0165

Vaaleahiuksinen, hymyilevä Aletta Palosaari. Taustalla värikäs sateenvarjo.

ALETTA PALOSAARI

Moikka! Toimin nuorisotyönohjaajana Olarin seurakunnassa. Oon aloittanut jo vuoden 2009 paikkeilla ja välillä käynyt opiskelemassa muualla tms. Nykyisellään pyörin Chapplessa ja tykkään siitä työstä. Mutta pidän myös leireistä ja erityisesti ripareista, niissä tavallaan aika pysähtyy ja ehtii jutskaamaan jengin kanssa ihan eri levelillä.

 

Sähköposti: aletta.palosaari(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 0405098208