Nuorten parissa toimivat

Liidulla tehty kysymysmerkki mustalla taustalla.

INARI VARIMO

Moi, olen kouluikäisten ja perheiden pappi Inari!

 

Sähköposti: inari.varimo(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 0503580979

Hymyilevä silmälasipäinen Jussi Koski pantapaidassa, jonka päällä on ruskea neule. Taustalla värikkäitä fatboyta.

JUSSI KOSKI

Olen nuorisopappi ja usein hyvin innostunut työstäni! Tuntuu mahtavalta kohdata Jumalaa erilaisten ihmisten kanssa ja pohtia yhdessä elämän tärkeitä asioita. Harrastelen monenlaista, ja välillä tuntuu, että mihin se aika oikein meneekään. Eniten aikaa nykyään vie tubettaminen, mun elämää löydätkin paljon Pastorific-kanavalta (Youtube).

Mun häsät: #dataaminen #musanteko #videokuvaus #tubetus #lumilautailu #golf

Lempikohtani Raamatusta: Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani.(Gal. 2:20)

Sähköposti: jussi.koski(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 745 6706

Hymyilevä Johanna Flinkman mustaruutuisessa paidassa. Taustalla värikkäitä fatboy tyynyjä.

JOHANNA FLINKMAN

Oon erityisnuorisotyönohjaaja ja melko usein paikalla Chapplessa. Bongata saattaa myös Chapplen ulkopuolella Ison Omenan ympäristössä tai Tiistilän koululla pyörimässä. Leireilen ainakin Colourful Espoo-nuortenleireillä sekä kehitysvammaisten nuorten kanssa ja tietty ripareilla. Tykkään Jumalasta, työstäni ihmisten kanssa, luonnosta, hevosista, tanssimisesta ja aika paljon kaikesta muustakin.

Raamattu on huikee: Yksi monista itseäni erityisesti puhuttelevista kohdista on Room. 8:31 “Mitä voimme tästä päätellä? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” Ei niin kukaan.

Sähköposti: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 438 0165

Hymyilevä Heli Viksten, jolla on sininen paita. Taustalla värikkäitä fatboy tyynyjä.

HELI VIKSTEN

Hei, olen nuorisotyönohjaaja Heli ja parasta mun työssä on nuoret. ❤ Mua näkee useimmiten Chapplen illoissa, ROK-koulutuksessa, Nuortenilloissa, Isäntäkoulutuksessa, K18-illoissa ja leireillä. Tykkään teestä, musiikista, Frendeistä, lautapeleistä, vesipuistoista, metsäretkistä, lukemisesta, leipomisesta, koirista ja vaikka mistä! En tykkää kiireestä, ilkeilystä, katkaravuista, syrjinnästä enkä kauhuleffoista.

Lempikohtani Raamatusta: Näitä on monta, mut yks ikisuosikki on esim. tämä: “Pysykäämme horjumatta tunnustuksessa ja toivossa, sillä hän, joka on antanut meille lupauksensa, on luotettava. Pitäkäämme huolta toinen toisestamme ja kannustakaamme toisiamme rakkauteen ja hyviin tekoihin.” (Hepr. 10:23-24)

Sähköposti: heli.viksten(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 4328 768

 

 

 

 

 

Aarni Seppälä harmaa villapipo päässään. Musta tausta.

AARNI SEPPÄLÄ

Moi, mä oon nuorisotyönohjaaja Aarni! Oon mukana Chapplen toiminnassa, risteysmessuissa, ripareilla, ROKissa jne! Mun elämässä tärkeintä on merkitykselliset ihmissuhteet, lepo ja liikunta. Töitäkin teen ja niistä nautin, nuorisotyön lisäksi olen muusikko ja lauluntekijä. Mä tykkään jumppailla, vaeltaa, pelata säbää ja pleikkaa, nikkaroida puusta kaikenlaista ja kokkailla pizzoja!

Mun lempparikohta raamatussa on Gal. 6:2: ”Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain.”

Sähköposti: aarni seppala(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 046 9209632 (Myös WhatsApp:ssa)

Silmälasipäinen Aletta Palosaari harmaassa paidassa. Taustalla sateenkaaren väreissä oleva sateenvarjo.

ALETTA PALOSAARI

Moikka! Mä oon Aletta ja oon nuorisotyönohjaaja ja täällä Olarissa oon ollu töissä vaihtelevasti vuodesta 2009 asti. Tykkään lautapeleistä, musiikista ja muista taiteista, mun perheestä ja ystävistä, sotahistoriasta ja elokuvista. Erityisesti mun duunissa tykkään ripareista 🙂

Lempikohtani Raamatusta: Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta.
Sef 3:17

Sähköposti:aletta.palosaari(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 5098208 (Myös WhatsApp:ssa)

Timo Kekkonen hymyilevänä punaisessacollagessa fatboyt taustalla.

TIMO KEKKONEN

Moro! Olen Timo ja olen ollut Olarissa jo hyvän tovin töissä. Parhaiten minuun törmää Chapple-illoissa, alakouluilla, kerhojutuissa, ROKissa ja ripareilla. Saattaa mun naamaa ja ääntä nähdä myös sosiaalisen median sovelluksissa. Tykkään tehdä juttuja (uuh yllättävää) ja useimmiten minut voikin bongata bilispöydän viereltä.

Lempikohtani Raamatusta: Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.
Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet. (Matt. 6:33-34)

Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 364 8983

Silmälasipäinen  Juha Pohjois-Koivisto nuorisotyön mustassa takissa. Taustalla värikkäitä fatboy tyynyjä.

JUHA POHJOIS-KOIVISTO

Moi! Mä olen yhteisötyöntekijä Juha. Meitsi heiluu Chapplessa lähes aina kun oon töissä. Mua voi siellä aina haastaa kortti- ja lautapeleihin! Yhteisötyöntekijänä kohtaan nuorten lisäksi kaiken ikäisiä, teen pari rippikoulua vuodessa, olen seurakunnan sateenkaareva yhteyshenkilö ja ohjaan nuorten vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmä Fisufoorumia.  Lautapelien lisäksi mun sydäntä lähellä on leireily, geokätköily, pokemonit ja kauhuleffat.

Lempikohtani Raamatusta: Ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room. 8:39)

Sähköposti: juha.pohjois-koivisto(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 401 7464 (Myös WhatsApp:ssa)