Retki Maata Näkyvissä -festareille 20.11.2021

Olarin seurakunta järjestää retken Maata Näkyvissä -festareille Turkuun lauantaina 20.11.2021. Retki järjestetään yhteistyössä Tapiolan ja Espoonlahden seurakuntien kanssa.

Maata Näkyvissä -festarit on Pohjoismaiden suurin nuorille suunnattu kristillinen tapahtuma.

Aikataulu:

10:00 Lähtö Tapiolasta Sokos Hotel Tapiola Gardenin edestä
10:15 Lähtö Olarista Olarin kirkon parkkipaikalta
12:15 Perillä Turussa, Gatorade Center
12:45 – 22:00 Festariohjelmaa
22:15 Paluulähtö Turusta
n. 00:00 paluu Olariin, Olarin kirkko
n. 00:15 paluu Tapiolaan, Sokos Hotel Tapiola Garden

Retken hinta on 50 euroa, joka maksetaan asiointisivuilla ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sisältää kuljetukset ja festareiden konserttiliput. Ruokailut retkipäivänä tapahtuvat omatoimisesti ja omakustanteisesti. Festarit järjestetään Turussa Gatorade Centerissä, jossa on myös kioskeja ja ravintoloita, joista ruokaa voi ostaa.

Peruutusehto: Retkelle osallistumisen peruuntuessa osallistumismaksun palautus on mahdollista vain sairaustapaksissa tai painavan henkilökohtaisen syyn johdosta.

Ilmoittautuminen retkelle päättyy keskiviikkona 27.10.2021. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: bit.ly/festarit21

Yhteys ja lisätietoja:

Aarni Seppälä
vs. Nuorisotyönohjaaja
Olarin seurakunta

046 920 9632
aarni.seppala(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Maata Näkyvissä -festareiden kotisivut: https://maatanakyvissa.fi/

“Tänä vuonna Maata Näkyvissä -festarit järjestetään jo 36. kerran. Tapahtuma kerää yhä edelleen joka vuosi noin 20 000 nuorta eri puolilta Suomea Gatorade Centeriin ja Messukeskukseen. Tapahtuman järjestää Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY) yhteistyössä Turun Henrikinseurakunnan, Katariinanseurakunnan, Maarian seurakunnan, Mikaelinseurakunnan, Paattisten seurakunnan ja Turun Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa. Käytännön töihin osallistuu 1300 vapaaehtoistyöntekijää.

Festareiden esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia kristittyjä. Mukana on sekä huippumuusikoita että artisteja esittävän taiteen eri aloilta. Konserteissa yleisölle tarjoillaan evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksesta, myös puheiden välityksellä.

Ohjelmassa on myös paljon yhteistä ja yhteisöllistä tekemistä workshopien ja käytäväpelien muodossa.

Viikonlopun aikana jokaisella festarivieraalla on mahdollisuus osallistua erilaisiin pienryhmäluentoihin ja -keskusteluihin sekä henkilökohtaiseen sielunhoitoon.

Maata Näkyvissä festareilla ei sanoman sisällöstä tingitä – alusta asti evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta on ollut tapahtuman keskiössä.”

Posted in Yleinen.