Kerhonohjaus

Minäkö kerhonohjaajaksi?

Kerhonohjaajaksi voi ilmoittautua kuka tahansa rippikoulun käynyt. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kerhonohjauksesta vaan me koulutamme sinut tehtävään. Kerhoa ei tarvitse vetää yksin vaan mukaan saa yhden tai kaksi kaveria.

Paras tapa löytää oma kerho on rakentaa se jonkin oman harrastuksen ympärille. Jos soitat jotain soitinta, harrastat mutapainia tai snoukkaat ja skeittaat, ota meihin yhteyttä. Voimme yhdessä miettiä, miten teemme harrastuksestasi kerhokelpoisen.

Kerho voi kestää koko kauden tai se voi olla lyhyempi esim. 4-viikon mittainen kurssi. Kerhovuosi sisältää yhden syys- ja kevätkauden. Kerhoa pidetään kerran viikossa arkipäivinä klo 16-20 välillä Olarin seurakunnan alueella. Tarkempi aika ja paikka sovitaan työntekijän kanssa, nyt kerhoja on pidetty Olarin ja Matinkappeleilla.

Ennen kerhon aloittamista pidetään tiivis kerhonohjauksen info, jossa käydään läpi oleellisia juttuja kerhon arkeen ja kerholaisten kohtaamiseen liittyen. Kerhonohjaajalla on mahdollisuus osallistua kerholaistensa retkiin ja leireihin isosena. Tukea saat ohjaamiseen nuorisotyönohjaajalta ja käymme satunnaisesti myös kerhoissa vierailuilla.

Kerhonohjaamisesta maksetaan pieni palkkio, joka riippuu monesta tekijästä esimerkiksi kuinka monta vetäjää kerhossa on ja kuinka paljon kerhoa tarvitsee etukäteen suunnitella. Palkkio sisältää matkat ja suunnittelun sekä itse kerhon ohjaamisen. Palkkio on noin 10euroa/ kerhokerta.

Lisätiedot  Timo Kekkonen, nuorisotyönohjaaja, 050 364 8983, timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Kerhonohjaajaksi