Isostoiminta

Kolme pimeässä loistavaa valoa, joissa symbolit risti, sydän ja ankkuri.

Haluatko riparille isoseksi? Ehkä kerhonohjaajaksi? Tai haluatko hyviä ryhmänohjaamistaitoja? Tai kavereita? Itsevarmuutta? Esiintymiskokemusta? Kasvaa kristittynä? Ehkä kaikkea tätä hauskassa paketissa ihan ilmaiseksi?

Isostoiminta on silloin sua varten!

Isoskoulutus eli rok eli ryhmänohjaajakoulutus antaa sulle eväitä isosen tehtäviin ja ryhmän kanssa toimimiseen. Koulutuksesta on lisäksi hyötyä hakiessasi esim. töitä. Pyrimme ottamaan kaikki halukkaat isosiksi jo ensimmäisen koulutusvuoden jälkeen.

 

RAKENNE

Olarissa isostoiminnan opetusta saa 1,5 vuotta, ja se koostuu viikkotapaamisista, nuortenilloista, leireistä ja isospäivästä ja Risteys-käynneistä.

 

Poikkeusaikana (syksy 2020)

Viikkotapaamiset ovat  Olarin kappelilla kahdessa ryhmässä parittoman viikon perjantaisin syyskuusta alkaen klo 17-18.30 ja 19-20.30. Ilmoittautuessasi koulutukseen, kerro kumpi aika on sinulle parempi. Heli ilmoittaa sinulle oman ryhmäsi.

Nuortenillat:  Ohjelmallisissa nuortenilloissa voit käydä, poikkeusaikana emme velvoita käymään mitään tiettyä määrää. Seuraa tietoa Onien ajankohdista instassa @chapplenuoret

Leirejä on yksi lukukaudessa (ilmoitetaan erikseen)

Risteys-messussa voit käydä vapaasti jos haluat, poikkeusaikana emme velvoita tiettyä määrää(Risteys torstaisin Chapplessa). Lisäksi voit tutustua esim. erilaisiin messuihin seurakuntien tube-facebook striimien avulla.

 

KORVAUKSET

Jäikö joku ROK-kerta tai leiri väliin, mutta silti haluat arvokkaan todistuksen koulutuksesta? Haluatko käydä koko koulutuksen etänä? Ei hätää! Kaiken voi korvata. Väliin jääneen viikkokerran voi korvata esim. etätehtävillä. Niitä voit kysellä Heliltä. Tehtävät tulevat loppusyksystä jakoon ja tehdään kirjallisena. Leiri korvataan toisella leirillä (esim. nuortenleirillä). Jos sekin osoittautuu mahdottomaksi, voi leirinkin korvata etätehtävillä tai muilla käynneillä sovitusti.