Isostoiminta

Kolme pimeässä loistavaa valoa, joissa symbolit risti, sydän ja ankkuri.

Haluatko riparille isoseksi? Ehkä kerhonohjaajaksi? Tai haluatko hyviä ryhmänohjaamistaitoja? Tai kavereita? Itsevarmuutta? Esiintymiskokemusta? Kasvaa kristittynä? Ehkä kaikkea tätä hauskassa paketissa ihan ilmaiseksi?

Isostoiminta on silloin sua varten!

Isoskoulutus eli rok eli ryhmänohjaajakoulutus antaa sulle eväitä isosen tehtäviin ja ryhmän kanssa toimimiseen. Koulutuksesta on lisäksi hyötyä hakiessasi esim. töitä. Pyrimme ottamaan kaikki halukkaat isosiksi jo ensimmäisen koulutusvuoden jälkeen.

2021 Rok koulutukseen voit ilmoittautua tämän linkin kautta tinyurl.com/rokilmo21

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta tai ilmoittautumisesta, ota yhteyttä Sampsaan 050 432 8768 / sampsa.nelimarkka(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

 

 

RAKENNE

Olarissa isostoiminnan opetusta saa 1,5 vuotta, ja se koostuu viikkotapaamisista, nuortenilloista, leireistä ja isospäivästä ja Risteys-käynneistä.

 

Syksy 2021

ROK alkaa 17.9. tarkempaa tietoa tulee tänne myöhemmin

Nuortenillat:  Ohjelmallisissa nuortenilloissa voit käydä, poikkeusaikana emme velvoita käymään mitään tiettyä määrää. Seuraa tietoa Onien ajankohdista instassa @chapplenuoret

Leirejä on yksi lukukaudessa (ilmoitetaan erikseen)

Risteys-messussa voit käydä vapaasti jos haluat, poikkeusaikana emme velvoita tiettyä määrää(Risteys torstaisin Chapplessa). Lisäksi voit tutustua esim. erilaisiin messuihin seurakuntien tube-facebook striimien avulla.

 

KORVAUKSET

Jäikö joku ROK-kerta tai leiri väliin, mutta silti haluat arvokkaan todistuksen koulutuksesta? Haluatko käydä koko koulutuksen etänä? Ei hätää! Kaiken voi korvata. Väliin jääneen viikkokerran voi korvata esim. etätehtävillä. Niitä voit kysellä Sampsalta. Tehtävät tulevat loppusyksystä jakoon ja tehdään kirjallisena. Leiri korvataan toisella leirillä (esim. nuortenleirillä). Jos sekin osoittautuu mahdottomaksi, voi leirinkin korvata etätehtävillä tai muilla käynneillä sovitusti.