Nuoret

Biljaripalloja biljardipöydällä.

AVOIMET OVET

Chapple on nuorille avoinna joka arkipäivä. Yleinen tila on joka päivä auki vähintään klo 20 asti. Tervetuloa paikalle koulun jälkeen! Tilassa voit viettää aikaa, pelata lautapelejä tai vaikka pelata biljardia. Tila on auki sua varten!

Nuortenhuone on auki nuorille koronapoikkeusaikoina syksy 2020:
Ma 16-19.45
Ti 16-19.45
Ke 16-19.45

Torstaisin 1-7-luokkalaisille klo 15-17 (viimeisen 15min aikana hartaus)

Pe 16-20.45

Poikkeusajan johdosta suositellaan nuoria saapumaan vasta nuorten tilan auettua. Chapple-tilaan voidaan poikkeusajan johdosta ottaa selkeästi vähemmän ihmisiä. Jos tilojen kävijämäärä on täynnä, kannattaa kokeilla myöhemmin uudelleen tai saapua paikalle seuraavana päivänä. Muistathan huolehtia osaltasi hyvästäkäsihygieniasta, turvaväleistä ja muista THL:n ohjeistuksista.

Sinisen kalaverkon päällä keltaisella teksti fisufoorumi.

FISUFOORUMI

Fisufoorumi on nuorten avoin vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki nuoret (isoskoulutukseen osallistumista ei vaadita kävijöiltä).

Seuraavat kokoontumiset 15.10. ja 26.11. klo 17-18 @Chapple.

Fisufoorumissa voit esimerkiksi:
-Ideoida tulevia nuorisotyön tapahtumia ja antaa palautetta menneistä
-Ehdottaa hankintoja ja toimintaa nuorten iltoihin
-Ilmoittautua Chapplen tapahtumiin erilaisiin vapaaehtoistehtäviin vaikkapa juontajaksi/leikittäjäksi/tarjoiluvastaavaksi..

 

Joukkio nuoria istuu maassa viettämässä iltaa vanhassa nuortentilassa nimeltä Kulma.

NUORTENILLAT

Syksyn 2020 poikkeusaikana seuraa ilmoittelua Onien suhteen instassa!

Kerran kuukaudessa järjestettävissä ohjelmallisissa nuortenilloissa  lauletaan, leikitään ja funtsataan elämän tärkeitä juttuja. Joskus sisältö saattaa olla ihan toistakin, jos joku keksii jotain eeppistä. Nuorteniltoja kuvaakin pieni yllätyksellisyys ja vaihtelevuus. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja tekemään nuorteniltoja!

 

 

Käsi on kohotettuna ilmaan musiikkikonsertissa.

RISTEYS

Risteys on rento ja freesi ilta Chapplessa torstaisin, jolloin kokoonnutaan ensin 18.00 etkoille. 19.00 on moderni messu ja sen jälkeen jatkot aina ysiin asti. Tuu joko viihtymään tai tekemään jotain puuhaa, esim. soittamaan, tekniikkatiimiin jne! Risteyksestä lisätietoja sen Risteyksen verkkosivuilla.

Kolme pimeässä hohtavaa valoa, joissa symbolit sydän, risti ja ankkuri.

Nuorten aikuisten raamattupiiri

Nuorten aikuisten raamattupiiri on 20-40 vuotiaiden raamatturyhmä Olarin kirkolla kerhosiivessä ja se kokoontuu joka toinen viikko ke klo 18-20 parittomilla viikoilla.
Ryhmä alkaa 9.9.2020 ja ja sitä ohjaa Ville Koponen, koposenville(at)gmail.com

Seitsemän kättä, jotka ovat toistensa päällä värikästä taustaa vasten.

Omaryhmä

Omaryhmä on suunnattu ensisijaisesti kehitysvammaisille 17-21-vuotiaille nuorille. Kokoonnumme syksyllä ja keväällä tavallisesti kerran kuussa Olarin kirkolla klo 17.30-19.30. Ryhmäkertojen sisältö suunnitellaan yhdessä. Toisinaan teemme myös retkiä. Kehitysvammaisille nuorille järjestetään lisäksi leirejä.

Lisätiedot Omaryhmästä: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi , p. 050 438 0165 (myös WhatsApp)

Ota yhteyttä myös, jos haluaisit olla mukana kehitysvammaisten nuorten toiminnassa vapaaehtoisena tai avustajana.