Nuoret

Joukkio nuoria istuu maassa viettämässä iltaa vanhassa nuortentilassa nimeltä Kulma.

Nuorten messu Chapplessa

Nuorten messu Chapplessa joka kuun viimeinen perjantai klo 19

Kiinnostaako rento ja lyhyen kaavan mukaan menevä messu, josta on turhat koukerot riisuttu pois? Niin meitäkin, ja nyt sellainen olisi tarjolla Chapplessa kerran kuussa! Nuorten messu on rento ja lyhyen kaavan mukaan menevä messu, jonka toteutuksessa nuoret itse ovat vahvasti mukana. Messu järjestetään Chapplessa kerran kuussa perjantaina klo 19, ja sinne ovat ihan kaikki tervetulleita. Syksyn 2023 messupäivämäärät ovat:

29.9.

27.10.

24.11.

 

Biljaripalloja biljardipöydällä.

NUORTEN AVOIMET OVET

Nuorten avoimet ovet

Chapple-tilan sali on auki nuorille joka arkipäivä klo 20.00 asti. Tilassa voit viettää aikaa, pelata lautapelejä, nauttia kahvit/teet/mehut tai vaikka pelata biljardia. Tila on auki sua varten! Paikalla on myös nuorisotyönohjaaja tai muu työntekijä, jonka kanssa voit jutella mieltä askarruttavista asioista tai vaikka haastaa bilismatsiin.

Nuorten huonetta tilan taka-osassa pyritään pitämään auki klo 13.00 alkaen (poikkeuksena kokouskeskiviikot, ROK-koulutus joka toinen pe klo 18-).  Varttia ennen koko tilan sulkemista nuorten huoneessa pidetään iltahartaus.

Kolme pimeässä hohtavaa valoa, joissa symbolit sydän, risti ja ankkuri.

Nuorten raamis!

Raamis kutsuu!

“Evankeliumi ilosanomamme on”
Luvassa tilkkutäkkimietteitä ja illan rauhaa (ja kahvia/teetä)

Olarin kappelilla, Tiistaisin klo 18.30-20
12.9 Uskosta
19.9. Alku & loppu
26.9. Kohtaamisia 1
2.10. Enkeleitä – onko heitä?

Lisätietoa saat Annelta 050 261 3357 / anne.sarasmaa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Sinisen kalaverkon päällä keltaisella teksti fisufoorumi.

FISUFOORUMI

Fisufoorumi on nuorten avoin vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki nuoret (isoskoulutukseen osallistumista ei vaadita kävijöiltä).

Seuraavat kokoontumiset @Chapple

syksyn 2023 kokoontumiset tulevat tänne heti kun ne saadaan varmistettua

Fisufoorumissa voit esimerkiksi:
-Ideoida tulevia nuorisotyön tapahtumia ja antaa palautetta menneistä
-Ehdottaa hankintoja ja toimintaa nuorten iltoihin
-Ilmoittautua Chapplen tapahtumiin erilaisiin vapaaehtoistehtäviin vaikkapa juontajaksi/leikittäjäksi/tarjoiluvastaavaksi..

 

Taustalla sateenkaaren värit pystyraitoina. Keskellä yksi valkoinen siipi, jonka sisällä teksti Sateenkaarisiipi. Valkoisella taustassa myös teksti nuorten illat

SATEENKAARI-SIIPI

Kaikkeen toimintaamme ovat tervetulleita ihan kaikenlaiset nuoret! Noin kerran kuukaudessa Espoon seurakuntien yhteisenä toimintana pidetään Leppävaaran nuorisotila Siivessä Sateenkaari-Siipi -iltoja erityisesti sateenkaareville 13-22-vuotiaille nuorille. Illoissa on ohjelmaa, mutta vapaa hengailu vanhojen ja uusien kavereiden kanssa on täysin sallittua. Iltoihin sisältyy hartaus, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Ilmoittele Juhalle, jos haluat liittyä Sateenkaari-Siiven tiedotus-WhatsApp-ryhmään.

Siipi löytyy osoitteesta Alberganesplanadi 1, 1. krs. Sama sisäänkäynti Terveystalon kanssa.

TULEVAT TORSTAI-ILLAT KLO 17-20:

to 18.1. (@Chapple, koska Siipi on rempassa), 15.2., 4.3., 18.4. ja 16.5.

(Lisätiedot WhatsApp-ryhmässä) Kysy lisää Juhalta:  050511604.

Seitsemän kättä, jotka ovat toistensa päällä värikästä taustaa vasten.

Unelmapantterit & OMAryhmä – lievästi kehitysvammaisten 12–20-vuotiaiden nuorten kerho

Unelmapantterit on ryhmä kehitysvammaisille nuorille. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 17.30-19.30 Leppävaaran seurakunnan nuortentila Siivessä. Siipi sijaitsee osoitteessa Alberganesplanadi 1, katutasossa.

Kerho on kaikille avoin ja maksuton. Mukaan voi hyvin hypätä myös kesken kauden. Teemme nuorten toivomia asioita, vaihdamme kuulumisia, leikimme, pelaamme, keskustelemme, ulkoilemme, kuuntelemme musiikkia ja pidämme iltahartauden. Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2023 kokoontumiset:

21.9.

12.10.

30.11.

Lisätiedot Aura Karjalainen, aura.karjalainen(a)evl.fi, 040 724 1120.

 

Espoon Unelmanuoret aikuiset (UNA)

21-30 vuotiaiden nuorten aikuisten Espoon unelmanuoret kokoontuvat kerran kuukaudessa perjantai-iltaisin klo 18-20 Leppävaaran seurakunnan nuortentila Siivessä. Siipi sijaitsee osoitteessa Alberganesplanadi 1, katutasossa.

Luvassa on rentoa hengailua, pelailua ja yhdessä oloa, musiikkia tuttujen nuorten ja avustajien kanssa. Iltaan kuuluu myös aina pientä purtavaa iltapalan äärellä. Tervetuloa mukaan!

Syyskauden tapaamiset ovat:

13.10.

 24.11.

 8.12.

Lisätiedot Emilia Frey, emilia.frey(a)evl.fi, 040 513 0854.