TÄRKEÄ TIETO LIITTYEN KORONATILANTEESEEN

TÄRKEÄ TIETO LIITTYEN KORONATILANTEESEEN

Torstaina 12.3. Suomen hallitus linjasi toimista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi ja tarttumisriskin vähentämiseksi.   

Olarin seurakunnassa haluamme tehdä osamme koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Sen takia kaikki nuorisotyön toiminta on peruttu tässä vaiheessa toukokuun loppuun asti.

Tilanne koronaviruksen suhteen voi muuttua nopeasti. Pyydämme sen takia ymmärtämystä mahdollisesti tapahtuville nopeille muutoksille.

 
Vaikka julkisia kokoontumisia tuleekin välttää, ei me työntekijät hävitä mihinkään. Me  työntekijät ollaan teitä varten somessa: Instagram-tilimme ovat olarilurppa (kouluikäiset 1-7lk) ja chapplenuoret (rippikoulun jälkeinen nuorisotyö 8lk -nuoriin aikuisiin).  Nettisivumme palvelevat osoitteessa nuori.chapple.fi. Meidät saa kiinni whatsappissa ja meille voi jutella ihan mistä vaan.  Seuraa instaa myös mahdollisten muiden kanavien käyttöönoton tiimoilta.
 
 
Jos ahdistuksen tie on edessämme, myös silloin Kristus meitä kuljettaa. Annamme Isän käsiin elämämme. Hän itse meille rauhan valmistaa.

Suo, Herra, toivon knttilöiden loistaa, tyyneksi, lämpimäksi liekki luo. Valaiset pimeän, voit pelot poistaa. Jää keskellemme, Kristus, rauha tuo!

Hyvyyden voiman uskollinen suoja piirittää meitä, kuinka käyneekin. Illasta aamuun kanssamme on Luoja. Häneltä saamme huomispäivänkin.

Te nuoret ootte meille hirveän tärkeitä, pitäkää huolta terveydestänne. <3

Posted in Yleinen.