Leirit ja tapahtumat

Kahden kitaraa soittavan nuoren siluetti auringonlaskua vasten.

ROK-LEIRIT

Isoskoulutukseen liittyvät leirit järjestetään Espoon seurakuntayhtymän leirikeskuksissa kerran lukukaudessa. Perinteisesti alkusyksystä on kokoonnuttu ensimmäisen vuoden koulutettavien kesken, joulukuussa koulutuksensa päättävien kanssa ja tammikuussa toistamiseen ensimmäisen vuoden isosten kanssa.

Vuonna 2023 aloitamme syksyn ROK-leirillä / jatkoriparilla eli jatkiksella jo heti syyskuun ekana viikonloppuna 1.-3.9. Leirille ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat isoset, kaikki, jotka haluavat vielä miettiä, voisiko isoskoulutus olla oma juttu – sekä ihan vain omaa riparia ikävöivät fiilistelijät. Voit ilmoittautua leirille täältä.

Syksyn toinen ROK-leiri pidetään joulukuussa 15.-17.12.2023, ja se on suunnattu erityisesti toisen vuoden isoskoulutettaville.

Neljä nuorta pitävät pellolla toisiaan niskan takaa kiinni halaten.

NUORTEN LEIRIT

ROK-leirien lisäksi järjestämme kaikille nuorille suunnatun nuorten leirin yleensä keväällä maalis-huhtikuussa. Tästä löytyy lisätietoa nettisivuiltamme lähempänä leiriä. Myös joulukuun ROK-leiri on yleensä avoin kaikille nuorille, joten kannattaa seurata tiedotusta myös tästä!

MAATA NÄKYVISSÄ

Vuoden kovin viikonloppu vietetään vuosittain marraskuussa. Maata Näkyvissa -festarit ovat Pohjoismaiden suurimmat kristilliset nuorisofestarit ja ne järjestetään Turussa marraskuun puolessa välissä. Vuoden 2023 Maata Näkyvissä -festarit pidetään 17.-19.2023. Mikäli kiinnostusta riittää, voimme tehdä Olarista yhteisen bussiretken festareille joko koko viikonlopuksi tai päiväseltään. Mikäli retki kiinnostaa, tästä kannattaa tiedustella suoraan Olarin nuorisotyönohjaajilta.

Festareilla kuullaan paljon erilaista kristillistä nuorisomusaa, ja konserttien lisäksi festariohjelma pitää sisällään mm. studioita ja workshoppeja. Festareiden esiintyjiin ja aikatauluihin voit tutustua osoitteessa maatanakyvissa.fi.