Kerhot

KERHOJEN SYKSY 2023

Syksyn kerhokausi alkaa 4.9. alkaen

Ilmoittautuminen syksyn kerhoihin ja kursseihin käynnistyy näillä sivuilla 25.8. ja tiedot alkavista kerhoista ja kursseista tulevat tänne sitä mukaa, kun alkavat kerhot varmistuvat. Lisäkuvauksia kerhojen sisällöstä löydät tämän sivun lopusta.

Infoamme kerhokautta koskevista asioista myös somekanavissamme Olarilurppa (facebook) ja Olarilurppa(instagram),joten ne kannattaa ottaa seurantaan.

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja niitä ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella.

Kerhot ovat ilmaisia ja ilmoittautumaan pääset valitsemalla oikean kerhon ja täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tai ottamalla yhteyttä kerhon tiedoissa olevaan henkilöön.
Avoimiin keroihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhot alkavat viikolla 37, jos kerhon kohdalla erikseen muuta lue.

 

SYKSYN 2023 KERHOT & KURSSIT
(lisäämme tänne kerhoja, sitä mukaa kun niitä varmistuu)

KOKKIKERHO 4-6lk Olarin kappelilla MAANANTAISIN klo 18-19.30

Musakerho ja -kuoro Satakielet alakouluikäisille TORSTAISIN klo 18-18.45 Matinkappeli
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Päiville 040 531 1024 tai paivi.hakomaki(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

 

Lisätiedot  Timo Kekkonen 050 364 8983 timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

 

KERHOESITTELYT

Kokkikerho Kerhossa saat päästää luovuutesi valloilleen ohjaajien opastuksella. Jokaisella kerralla valmistamme yhdessä suolaista tai makeaa kokkailua.

Lautapelikerho Kerhossa pääset ohjaajan opastuksella pelaamaan niin tuttuja, kuin uusiakin lautapelejä.

 

 

KERHOPAIKAT

Olarin seurakunnan kerhot toimivat joka puolella seurakunnan aluetta. Liikuntakerhot ovat pääosin alueen kouluilla ja muut kerhot omissa tiloissamme. Kaikkien seurakuntamme kerhopaikkojen osoitteet ja kartta löytyvät tältä sivulta. Mikäli kerhopaikalle löytäminen tuottaa ongelmia, niin soita ihmeessä työntekijöille. He osaavat neuvoa parhaan tietonsa mukaan oikeaan osoitteeseen.

OSOITTEET

Matinkappeli, Liisankuja 3
Chapple, Iso Omena
Olarin kappeli, Kuunkehrä 4