Kerhot

KERHOT 19-20

Torstaina 12.3. Suomen hallitus linjasi toimista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi ja tarttumisriskin vähentämiseksi.

Olarin seurakunnassa haluamme tehdä osamme koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Sen takia Olarin seurakunnan alakouluikäisten kerhot on peruttu loppukevään osalta.

Uutta kerhokautta aloitetaan taas syksyllä. Tietoa tulee nettisivuillemme nuori.chapple.fi sekä facebookissa ja instagramissa OlariLurppa sivuille.

Jos teillä tulee kysymyksiä tai haluatte asiasta keskustella, minuun voi olla yhteydessä.

Ystävällisin terveisin,
Timo Kekkonen
050 364 8983
timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Seurakunnan harrastekerhoissa voit vaikka urheilla, kokata, piirtää tai puuhailla muuta mukavaa. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhoja ohjaavat  nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhokausi alkaa syyskuun alussa ja päättyy huhtikuun lopussa. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja.

Lisätiedot Timo Kekkonen 050 364 8983 / timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

KERHOESITTELYT

Kokkikerho Tule kokkaamaan, leipomaan! Kerhossa valmistetaan yhdessä jotain suolaista tai makeaa syötävää ja opetellaan kokkaukseen liittyviä taitoja. Aikaisempaa osaamista ei tarvita, vaan näissä kerhoissa jokaiselle jää hyvä maku suuhun.

Teatterikerho Täällä jokainen pääsee kokeilemaan ja opettelemaan näyttelemistä mukavassa ryhmässä. Kerhossa käydään läpi teatterin eri osa-alueita erilaisten harjoitusten avulla. Täällä pääset niin näyttelemään, improvisoimaan, käsikirjoittamaan ja pitämään hauskaa.

Bofferi-kerho Boffaus eli pehmomiekkailu on jatkuvasti suosiotaan kasvattava harrastus kaiken ikäisten parissa. Tässä kerhossa ei tarvitse olla mitään etukäteis osaamista lajista, vaan kerhossa lähdetään liikkeelle aivan perusteista. Jokainen kerholainen saa kerhokauden aikana valmistaa oman bofferimiekan ja harjoitelle niiden käyttämistä ohjaajien johdolla. Kerho on ilmainen ja seurakunta kustantaa osallistujille materiaalit miekkoja varten.

KERHOPAIKAT

Olarin seurakunnan kerhot toimivat joka puolella seurakunnan aluetta. Liikuntakerhot ovat pääosin alueen kouluilla ja muut kerhot omissa tiloissamme. Kaikkien seurakuntamme kerhopaikkojen osoitteet ja kartta löytyvät tältä sivulta. Mikäli kerhopaikalle löytäminen tuottaa ongelmia, niin soita ihmeessä työntekijöille. He osaavat neuvoa parhaan tietonsa mukaan oikeaan osoitteeseen.

OSOITTEET

Matinlahden koulu, Aapelinkuja 2-4
Olarin kappeli, Kuunkehrä 4
Matinkappeli, Liisankuja 3
Chapple, Iso Omena

 

Löydät meidät myös facesta ja instagramista