Kouluikäiset

Näiltä sivuilta löydät toiminnan mitä Olarin seurakunta järjestää 1-7-luokkalaisille, pyrimme päivittämään ajankohtaiset tiedot sivuillemme mahdollisimman usein.

Tykkää meistä myös OlariLurppa-facebook sivuilla ja OlariLurppa istagramissa, niin pysyt ajantasalla tulevista leireistä, kursseista ja tapahtumista.

If you want to read this info in English, please move to our In English site by clicking here.

KOULUIKÄISTEN ILTAPÄIVÄT JA ISON OMENAN CHAPPLE-TILAN AVOIMET OVET

Chapple-tilan nuorten huone on avoinna myös alakoululaisille arkipäivisin 14-20.
Mahdollisuus läksyjen tekoon, pelailuun ja rentoon olemiseen, paikalla on aina aikuisia työntekijöitä seuraksi ja avuksi. 15min ennen ovien sulkemista hartaus.

Kouluikäiset ovat tervetulleita saliin klo 12 jälkeen kaikkina arkipäivinä ja nuorten huoneeseen (alle 20v.) aina nuorten huoneen ollessa auki avoimien ovien merkeissä.

 

KERHOT

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Seurakunnan harrastekerhoissa voit vaikka urheilla, kokata, piirtää tai puuhailla muuta mukavaa. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhojen tiedot ja ilmoittautuminen nähtävissä kerhosivuillamme.

 

 

LEIRIT

Seurakunta järjestää alakouluikäisille leirejä ja päiväleirejä ympäri vuoden. Leireillä ollaan yleensä kaksi yötä ja tehdään yhdessä erilaisia asioita; askarrelleen, liikutaan ja syödään hyvin,  soitetaan, lauletaan, pelaillaan ja pidetään hauskaa. Päiväleirien ohjelma on samanlaista, mutta siellä ei olla yötä.

Kaikille leireille ilmoittaudutaan sähköisesti. Tarkemmat tiedot leireistä löytyvät sivulta leirit ja retket. Ilmoittautumiset ovat avoinna noin kuukautta ennen leiriä ja sulkeutuvat viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

TAPAHTUMAT

Seurakunta järjestää erilaisia tapahtumia alakoululaisille satunnaisesti ympäri vuoden. Tiedot uusimmista tapahtumista saat etusivultamme. Jos tapahtumaan tai retkelle on erillinen ilmoittautuminen, se tapahtuu Ilmoittaudu-sivulla.

 

 

 

LISÄTIETOA KOULUIKÄISTEN TOIMINNASTA

Timo Kekkonen

Nuorisotyönohjaaja
Puhelin: 050 364 8983
Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Anne Sarasmaa

Nuorisotyönohjaaja
Puhelin: 050 361 3357
Sähköposti: anne.sarasmaa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi