Kesätöitä seurakunnasta!

Haemme viittä positiivista ja toimeen tarttuvaa 16–17-vuotiasta nuorta tutustumaan työelämään Olarin seurakunnassa. Työjakso pitää sisällään kymmenen 3–5-tuntista työpäivää, jotka jakautuvat kahdelle peräkkäiselle kalenteriviikolle. Tästä kahden viikon (40 tunnin) työstä maksamme noin 350 € palkkion. Työjaksot jakautuvat kesän ajalle niin, että ensimmäinen kaksiviikkoinen alkaa 7.6. ja viimeinen 2.8:

– viikot 23 ja 24

– viikot 25 ja 26

– viikot 27 ja 28

– viikot 29 ja 30

– viikot 31 ja 32

Noin puolet työajasta suunnataan some- ja verkkotyöhön. Pääasiassa tämä tarkoittaa valokuvia, tekstiä ja videoita sisältävien päivitysten tekemistä seurakunnan alustoille. Toinen puoli koostuu avustustehtävistä seurakunnan toimisto- ja kiinteistötöissä. Tämä osa sisältää mm. avustamista tarjoiluiden järjestämisessä, pienimuotoisia siivous-/järjestelytehtäviä sisällä ja ulkona sekä vahtimestarin avustamista jumalanpalveluksessa (erityisesti konfirmaatiossa). Tarpeen ovat hyvät verkko- ja sometaidot, kyky palvelualttiisti kohdata erilaisia ihmisiä ja aktiivinen työote. Otathan huomioon paikkaa hakiessa, että kesätyö on seurakuntatyötä ja siten sisältää hengellistä toimintaa, mistä johtuen edellytämme kirkon jäsenyyttä.

Kiinnostuitko? Täytä työhakemus tästä linkistä

ja liitä mukaan esittelyvideo, jossa kerrot lyhyesti,

– kuka olet,

– mikä sai sinut hakemaan tätä tehtävää ja

– miksi olisit hyvä valinta tekemään tätä työtä.

Video tai linkki videoon lähetetään osoitteeseen antti.malinen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi.

Hakuaika: 17.—23.5.2021

Perehdytystapaaminen: ke 2.6. klo 16.30—17.45 Lisätietoja: Antti Malinen, antti.malinen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi, 041 539 877

Posted in Yleinen.