Isos- & isäntähaku lasketteluriparille

Haku lasketteluriparille isosiksi (6kpl) ja isänniksi (2kpl) on päättynyt, mutta sairastapausten varalle haemme vielä varaisosia!

Aholansaaren laskettelurippikoulun päivämäärät ja leirikirjeet löytyvät Olarin seurakunnan riparit (chapple.fi) eli riparit.chapple.fi -sivustolta. Mikäli mielit vapaaehtoiseksi lasketteluriparille ja päivämäärät sopivat sinun kalenteriisi, niin laita hakemusta kehiin. Vapaaehtoiset saavat ilmaiseksi yhteiskuljetukset, tapaturmavakuutuksen, isos/isäntäpalkkion ja leirikeskuksen täysihoidon lisäksi hiihtoliput (3 laskettelupäivää leirin aikana) Tahkolle (seurakunta ei maksa välinevuokria). Isännistä vähintään toisen toivotaan voivan lasketella. Isänniksi voi hakea ne henkilöt, jotka ovat toimineet isäntinä aiemmin, samoin isosilta vaaditaan vähintään yhden leirin isoskokemus.

Juhan lisäksi leirillä on mukana 30 riparilaista, nuorisotyönohjaaja Aarni Seppälä ja pappina Tuija Samila. Leirin 4. ohjaaja ei ole vielä tiedossa.

Lähetä kuva itsestäsi ja vastaukset seuraaviin kysymyksiin ASAP sähköpostilla osoitteeseen juha.pohjois-koivisto(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi.  😊

Nimi:

Ikä:

Puhelinnumero:

Kotiosoite:

Postinumero ja -paikka.

Sähköpostiosoite:

Monella riparilla olen toiminut isosena:

Monella riparilla olen toiminut isäntä:

Lasketteletko leirillä, laskettelukokemus?

Osaatko säestää (ja mitä instrumenttia):

Erityisruokavalio/ ruoka-aineallergiat:

Muuta huomioitavaa minusta:

Posted in Yleinen.