Ilmoittautuminen tapahtumiin

– Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan mutta joudut sen esteen vuoksi perumaan, tee se mahdollisimman nopeasti esteen sattuessa tapahtumasta vastaavalle työntekijälle (nimet tapahtumien yhteydessä).

Laskutamme puolet tapahtuman hinnasta, jos perut osallistumisesi ilmoittautumisajan umpeuduttua (isosleiristä 10e, sairastapaukset erikseen). Tämä siksi, että ilmoittautumisajan umpeuduttua osallistumisesi maksaa seurakunnalle, olit paikalla tai et.

– Mikäli tapahtumaan ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille niiden tietojen mukaan joita olet ilmoittanut itse lomakkeessa.

- Kun ilmoittautuminen on umpeutunut, saat tapahtumasta lisätietoa joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse riippuen tapahtumasta. Mikäli tietoa ei kuulu kolme päivää ennen tapahtumaa, ota yhteyttä vastaavaan työntekijään. Näin et jää ilman tärkeää tietoa!

-Huom! Ilmoittautuminen on muuttunut 12.9.2019. Jatkossa tulee ensimmäisellä kerralla ensin rekisteröityä (tämä vaatii vahvan tunnistautumisen). Sen jälkeen pääset ilmoittautumislomakkeelle. Rekisteröity tili voi olla myös vanhemman nimellä, ja tällöin ilmoittautumisessa voi erikseen lisätä leirille/tapahtumaan tulijan tiedot. Samalla tunnuksella vanhempi voi ilmoittaa useamman lapsen leirille/tapahtumaan.

ILMOITTAUDU NUORTEN TAPAHTUMIIN JA TOIMINTAAN

ROK-koulutus eli ryhmänohjaajakoulutus alkaa syyskuusta Olarin kappelilla kahdessa ryhmässä parittomien viikojen perjantaisin  klo 17-18.30 ja 19-20.30. Ilmoittautuessasi koulutukseen, kerro kumpi aika on sinulle parempi. Heli ilmoittaa sinulle oman ryhmäsi.  Ilmoittaudu tästä 30.8. mennessä ryhmäjaon takia. Myöhemminkin syksyllä mukaan pääsee, jos tilaa ryhmissä on.

 

ROK1-leiri Hilassa 30.10-1.11 Ilmoittaudu tästä

TULEVIA NUORTEN TAPAHTUMIA

ILMOITTAUDU KOULUIKÄISTEN LEIREIHIN JA TAPAHTUMIIN

Tule mukaan kouluikäisten päiväleirille (7-14 vuotiaille) 12.-15.10.2020! Päiväleiri on maanantaista torstaihin ja leiriaika joka päivä klo 9-15. Paikka: Olarin kappeli Hinta: 32 euroa. Ilmoittautuminen aukeaa 7.9. ja päättyy 24.9. Ilmoittaudu tästä Lisätietoja Hanna Ikäheimo, hanna.ikaheimo(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi; puh. 050 364 8983

Tule mukaan 10-synttäreille! Ilmoittaudu tästä. (Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.10.) Lisätietoja Hanna Ikäheimo, hanna.ikaheimo(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi; puh. 050 364 8983

Tule mukaan 5-synttäreille! Ilmoittaudu tästä. (Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.10.) Lisätietoja Leila Saarela, leila.saarela(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi, puh. 050 432 7517