Kerhot

KERHOT 18-19

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille työtöille ja pojille. Seurakunnan harrastekerhoissa voit vaikka urheilla, kokata, piirtää tai puuhailla muuta mukavaa. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhoja ohjaavat  nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhokausi alkaa syyskuun alussa ja päättyy huhtikuun lopussa. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja.

Kerhot ovat ilmaisia, mutta puuhailevan kokkikerhon materiaalimaksu on yhteensä 40 € (koko vuosi laskutetaan syksyllä).

Kerhojen syyskausi päättyy viikolla 49, mutta 13.12. on vielä kaikille kerholaisille yhteinen joulukerho Ison Omenan Chapple-tilassa 17.30-19.

Kerhot jatkuvat joulutauon jälkeen viikolla 2

Ilmoittautuminen on kiinni, mutta voit kysellä kerhopaikoista anne.sarasmaa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

KERHOT

MAANANTAI        

17.00-18.30    Olarin kappeli  PUUHAILEVA KOKKIKERHO 4-6 lk

TIISTAI

16.30-18.00    Matinkappeli  PUUHAILEVA KOKKIKERHO 4-6 lk
18.00-19.30   Matinkappeli   PUUHAILEVA KOKKIKERHO 1-3 lk

KESKIVIIKKO

17.00 -18.00   Matinlahden koulu SPORTTIKERHO 1-3 lk

TORSTAI

17.00-18.30     Matinkappeli      PUUHAILEVA KOKKIKERHO 1-3 lk
18 -19.00        Chapple             KEPPARIKERHO 1-4 lk

KERHOESITTELYT

Puuhaileva Kokkikerho Tule kokkaamaan, leipomaan ja puuhailemaan! Kerhossa valmistetaan yhdessä jotain suolaista tai makeaa syötävää ja opetellaan kokkaukseen liittyviä taitoja. Aikaisempaa osaamista ei tarvita, vaan näissä kerhoissa jokaiselle jää hyvä maku suuhun.

Kuviskerho Tule tutustumaan ja oppimaan erilaisiin kuvaamataitoon kuuluvia kädentaitoja. Kerroista riippuen päästään kokeilemaan erilaisia tekniikoita aina piirustuksesta maalaukseen ja muotoilusta muotokuviin ohjaajien avustuksella. Ainoa asia mitä mukaan tarvitset, on luomisen into!

Puuhakerho Kerhossa pelataan, leikitään ja puuhaillaan kaikkea mukavaa. Luvassa myös musisointia.  

Sporttikerho Lähde tutustumaan erilaisiin lajeihin harjoittelujen ja pelien kautta. Kerroista riippuen kerhossa päästään pelaaman mm. sählyä, koripalloa ja futsalia. Myös kerholaiset itse voivat ehdottaa ja toivoa mitä lajeja kerhossa voitaisiin yhdessä kokeilla. Kerhossa kaikki pääsevät pelaamaan ja aikaisempaa urheilutaustaa ei tarvita. Mukaan tarvitsee vain sisäpeleihin sopivat varusteet.

Kepparikerho Kerhossa tehdään omat yksilölliset keppihevoset, jotka voi koristella. Lisäksi leikitään, pelataan ja kisataan radalla.

Pelikerho Kerhossa pelaillaan yhdessä erilaisia lauta- ja videopelejä. Kerhoon osallistuvat voivat esittää omia toiveita pelattavien pelien suhteen. Luvassa hauskaa aikaa ja uutta peliseuraa.

 

KERHOPAIKAT

Olarin seurakunnan kerhot toimivat joka puolella seurakunnan aluetta. Liikuntakerhot ovat pääosin alueen kouluilla ja muut kerhot omissa tiloissamme. Kaikkien seurakuntamme kerhopaikkojen osoitteet ja kartta löytyvät tältä sivulta. Mikäli kerhopaikalle löytäminen tuottaa ongelmia, niin soita ihmeessä työntekijöille. He osaavat neuvoa parhaan tietonsa mukaan oikeaan osoitteeseen.

OSOITTEET

Matinlahden koulu, Aapelinkuja 2-4
Olarin kappeli, Kuunkehrä 4
Matinkappeli, Liisankuja 3
Chapple, Iso Omena