Kerhot

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja ja kursseja 1-6-luokkalaisille työtöille ja pojille. Seurakunnan harrastekerhoissa voit vaikka pelata sählyä, kokata, piirtää, tanssia tai puuhailla muuta mukavaa. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja ovat maksuttomia. Kurssit kestävät yleensä noin kuukauden. Kerhoja ja kursseja ohjaavat  n. 16-20 vuotiaat koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Syyskaudella 2018 alkavien kerhojen ilmoittautuminen alkaa elokuussa.

KERHOESITTELYT

Sporttikerhot Lähde tutustumaan erilaisiin lajeihin harjoittelujen ja pelien kautta. Kerroista riippuen kerhossa päästään pelaaman mm. sählyä, koripalloa ja futsalia. Myös kerholaiset itse voivat ehdottaa ja toivoa mitä lajeja kerhossa voitaisiin yhdessä kokeilla. Kerhossa kaikki pääsevät pelaamaan ja aikaisempaa urheilutaustaa ei tarvita. Mukaan tarvitsee vain sisäpeleihin sopivat varusteet.

Tanssikerhoissa Tule tutustumaan ja oppimaan kerhosta riippuen show, lattari ja baletti-tanssien perusteisiin ja tekniikoihin. Kerhoissa opitaan rytmien sekä liikkeiden avulla sekä keskitytään tanssillisuuteen harjoitusten ja koreografioiden kautta. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita ja tärkeintä on yhdessä tanssimisen ilo!

Kokkikerhot ja -kurssit Tule kokkaamaan ja leipomaan! Jokaisella kerho kerralla valmistetaan yhdessä jotain suolaista tai makeaa syötävää ja opetellaan kokkaukseen liittyviä taitoja. Aikaisempaa osaamista ei tarvita, vaan näissä kerhoissa jokaiselle jää hyvä maku suuhun.

Piirustus ja taide-kerhot Tule tutustumaan ja oppimaan erilaisiin kuvaamataitoon kuuluvia kädentaitoja. Kerroista riippuen päästään kokeilemaan erilaisia tekniikoita aina piirustuksesta maalaukseen ja muotoilusta muotokuviin ohjaajien avustuksella. Ainoa asia mitä mukaan tarvitset, on luomisen into!

Musa-kerho Pääset hauskojen harjoitusten ja yhteisten laululeikkien kautta tutustumaan musiikkiin monesta eri suunnasta. Kerhossa kokeilemme erilaisia soittimia mm. kitara, rummut ja basso ja harjoittelemme niiden perustekniikoita ja säestystä.

Puuhakerho Kerhossa pelataan, leikitään ja puuhaillaan kaikkea mukavaa. Luvassa myös musisointia.  

Ukulelekurssi Kurssilla lähdetään liikkeelle ukulelen soiton alkeista ja opetellaan muutamalla soinnulla soitettavia lauluja.

Teatterikurssi Tule tutustumaan oppimaan ilmaisutaitoa, improvisaatiota, leikkejä, sketsejä ja näytelmiä.

Puuhakurssi Askartelua, pelailua, leikkimistä ja ehkä silloin tällöin jotakin hyvää purtavaa.

KERHOPAIKAT

Olarin seurakunnan kerhot toimivat joka puolella seurakunnan aluetta. Liikuntakerhot ovat pääosin alueen kouluilla ja muut kerhot omissa tiloissamme. Kaikkien seurakuntamme kerhopaikkojen osoitteet ja kartta löytyvät tältä sivulta. Mikäli kerhopaikalle löytäminen tuottaa ongelmia, niin soita ihmeessä työntekijöille. He osaavat neuvoa parhaan tietonsa mukaan oikeaan osoitteeseen.

OSOITTEET

Matinlahden koulu, Aapelinkuja 2-4
Tiistilän koulu, Tiistiläntie 4
Tähtiniityn koulu, Friisinkalliontie 4
Olarin kappeli, Kuunkehrä 4
Matinkappeli, Liisankuja 3
Chapple, Iso Omena