Kerhot 2017-2018

Ilmoittautumaan pääsee  klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Ilmoittautuessa valitse listasta oikea/oikeat kerhot (max 2) ja täytä tarvittavat tiedot. Ilmoittautumisen jälkeen sinun tulisi saada asiasta kuittaus sähköposti ilmoittamaasi osoitteeseen. Jos sähköpostia ei näy kannattaa tarkistaa roskapostikansio ja jos sitä ei vieläkään näy ole yhteydessä työntekijään.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Jokaisessa kerhossa on tietty määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, jos haluamasi kerho on täynnä voit ilmoittautua jonotuslistalle sähköpostilla suoraan kerhotyöstä vastaavalle työntekijälle, timo.j.kekkonen(Replace this parenthesis with the @ sign)evl.fi. Ilmoitamme jos kyseiseen kerhoon tulee vapaita paikkoja.

Viimeinen kerhoviikko on viikko 49 (4.-10.12.)  Kerhot jatkuvat taas keväällä viikolla 2 ja kevätpuolelle ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Koska haluamme taata kaikille mahdollisuuden osallistua kerhoihin ja kursseille, kaikki niistä ovat maksuttomia.
HUOM MUUTOS ESITTEESEEN Friisilän tanssikerho muuttanut
Tanssikerho 1-4lk (Showtanssi) TIISTAISIN klo 16-17 TIISTILÄN KOULU

Matinlahden koulu, Aapelinkatu 2-4
Maanantai 16–17 Sportti-kerho 1-3lk
Keskiviikko 17-18 Sportti-kerho 4-6lk

Tiistilän alakoulu, Tiistilänkuja 4
Tiistai 16-17 Tanssikerho (Showtanssi) 1-4lk
Keskiviikko 17-18 Sportti-kerho 1-3lk

Tähtiniityn koulu, Friisinkalliontie 4
Torstai 17–18 Tanssikurssi 4-7lk (Lattari, Show & Baletti) 1.10 alkaen

Matinkappeli, Liisankuja 3
Tiistai 17–18 Piirustus ja kuvaamataito-kerho 1-4lk
Keskiviikko 16–17.30 Kokkikurssi 4-6lk Kurssi on 25.10–15.11
Keskiviikko 18–19.30 Kokkikerho 1-3lk

Olarin kappeli, Kuunkehrä 4
Maanantai 18–19 Taidekerho 1-3lk
Maanantai 18–19.30 Kokkikerho 4-6lk
Torstai 18–19 Musakerho 1-3lk

Chapple, Iso Omena
Torstai iltapäivissä 4-viikon kursseja erilaisilla teemoilla luvassa ainakin ohjelmointia, dominoita ja näytelmää.
Tarkemmat tiedot ilmoittautuminen tulossa näille sivuille piakkoin.

Kerho- ja Kurssikuvaukset:

Sporttikerhot Lähde tutustumaan erilaisiin lajeihin harjoittelujen ja pelien kautta. Kerroista riippuen kerhossa päästään pelaaman mm. sählyä, koripalloa ja futsalia. Myös kerholaiset itse voivat ehdottaa ja toivoa mitä lajeja kerhossa voitaisiin yhdessä kokeilla. Kerhossa kaikki pääsevät pelaamaan ja aikaisempaa urheilutaustaa ei tarvita. Mukaan tarvitsee vain sisäpeleihin sopivat varusteet.

Tanssikerhoissa Tule tutustumaan ja oppimaan kerhosta riippuen show, lattari ja baletti-tanssien perusteisiin ja tekniikoihin. Kerhoissa opitaan rytmien sekä liikkeiden avulla sekä keskitytään tanssillisuuteen harjoitusten ja koreografioiden kautta. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita ja tärkeintä on yhdessä tanssimisen ilo!

Kokkikerhot ja -kurssit Tule kokkaamaan ja leipomaan! Jokaisella kerho kerralla valmistetaan yhdessä jotain suolaista tai makeaa syötävää ja opetellaan kokkaukseen liittyviä taitoja. Aikaisempaa osaamista ei tarvita, vaan näissä kerhoissa jokaiselle jää hyvä maku suuhun.

Piirustus ja taide-kerhot Tule tutustumaan ja oppimaan erilaisiin kuvaamataitoon kuuluvia kädentaitoja. Kerroista riippuen päästään kokeilemaan erilaisia tekniikoita aina piirustuksesta maalaukseen ja muotoilusta muotokuviin ohjaajien avustuksella. Ainoa asia mitä mukaan tarvitset, on luomisen into!

Musa-kerho Pääset hauskojen harjoitusten ja yhteisten laululeikkien kautta tutustumaan musiikkiin monesta eri suunnasta. Kerhossa kokeilemme erilaisia soittimia mm. kitara, rummut ja basso ja harjoittelemme niiden perustekniikoita ja säestystä.
 

Jos sinulle tulee jotain kysyttävää voit olla yhteydessä Timo Kekkoseen timo.j.kekkonen(Replace this parenthesis with the @ sign)evl.fi / 050 364 8983