Kerhot 2017-2018

KERHOJA EI PIDETÄ VIIKOLLA 8 (hiihtolomaviikko)!

Ilmoittautumaan pääsee  klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Ilmoittautuessa valitse listasta oikea/oikeat kerhot (max 2) ja täytä tarvittavat tiedot. Ilmoittautumisen jälkeen sinun tulisi saada asiasta kuittaus sähköposti ilmoittamaasi osoitteeseen. Jos sähköpostia ei näy kannattaa tarkistaa roskapostikansio ja jos sitä ei vieläkään näy ole yhteydessä työntekijään.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Jokaisessa kerhossa on tietty määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, jos haluamasi kerho on täynnä voit ilmoittautua jonotuslistalle sähköpostilla suoraan kerhotyöstä vastaavalle työntekijälle, anne.sarasmaa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi. Ilmoitamme jos kyseiseen kerhoon tulee vapaita paikkoja.

Kerhot jatkuvat taas keväällä viikolla 2 ja kevätpuolelle ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Koska haluamme taata kaikille mahdollisuuden osallistua kerhoihin ja kursseille, kaikki niistä ovat maksuttomia.

Matinlahden koulu, Aapelinkatu 2-4
Maanantai 16–17 Sportti-kerho 1-3lk

Tiistilän alakoulu, Tiistilänkuja 4
Tiistai 17-18 Tanssikerho (Show- ja streettanssi) 1-4lk
Keskiviikko 17-18 Sportti-kerho 1-3lk

Matinkappeli, Liisankuja 3
Tiistai 17–18 Piirustus ja kuvaamataito-kerho 1-4lk
Keskiviikko 18–19.30 Kokkikerho 1-3lk

Olarin kappeli, Kuunkehrä 4
Maanantai 18–19 Taidekerho 1-3lk
Maanantai 18–19.30 Kokkikerho 4-6lk
Torstai 18–19 Puuhakerho 1-3lk

Chapple, Iso Omena Huom! Uusia kursseja kevätkautena
Maanantaisin 9.4.-30.4. klo 16-17 Puuhakurssi 1-4lk
Tiistaisin 6.-27.3. klo 16-17 Ukulele-kurssi 4-6lk
Torstaisin 1.3.-22.3. klo 16.30-18 teatterikurssi 3-6lk

Kerho- ja Kurssikuvaukset:

Sporttikerhot Lähde tutustumaan erilaisiin lajeihin harjoittelujen ja pelien kautta. Kerroista riippuen kerhossa päästään pelaaman mm. sählyä, koripalloa ja futsalia. Myös kerholaiset itse voivat ehdottaa ja toivoa mitä lajeja kerhossa voitaisiin yhdessä kokeilla. Kerhossa kaikki pääsevät pelaamaan ja aikaisempaa urheilutaustaa ei tarvita. Mukaan tarvitsee vain sisäpeleihin sopivat varusteet.

Tanssikerhoissa Tule tutustumaan ja oppimaan kerhosta riippuen show-, lattari- ja balettitanssien perusteisiin ja tekniikoihin. Kerhoissa opitaan rytmien sekä liikkeiden avulla sekä keskitytään tanssillisuuteen harjoitusten ja koreografioiden kautta. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita ja tärkeintä on yhdessä tanssimisen ilo!

Kokkikerhot ja -kurssit Tule kokkaamaan ja leipomaan! Jokaisella kerho kerralla valmistetaan yhdessä jotain suolaista tai makeaa syötävää ja opetellaan kokkaukseen liittyviä taitoja. Aikaisempaa osaamista ei tarvita, vaan näissä kerhoissa jokaiselle jää hyvä maku suuhun.

Piirustus ja taide-kerhot Tule tutustumaan ja oppimaan erilaisiin kuvaamataitoon kuuluvia kädentaitoja. Kerroista riippuen päästään kokeilemaan erilaisia tekniikoita aina piirustuksesta maalaukseen ja muotoilusta muotokuviin ohjaajien avustuksella. Ainoa asia mitä mukaan tarvitset, on luomisen into!

Puuhakerho Kerhossa pelataan, leikitään ja puuhaillaan kaikkea mukavaa. Luvassa myös musisointia.  

Ukulelekurssi Kurssilla lähdetään liikkeelle ukulelen soiton alkeista ja opetellaan muutamalla soinnulla soitettavia lauluja. Omaa ukulelea et tarvitse. Lisätietoja ukulelekurssista antaa nuorisotyönohjaaja Mika Leppäaho 040 763 6212 /mika.leppaaho(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Teatterikurssi Ilmaisutaitoa, improvisaatiota, leikkejä, sketsejä ja näytelmiä.

Puuhakurssi Askartelua, pelailua, leikkimistä ja ehkä silloin tällöin jotakin hyvää purtavaa. (Huom! täytäthän ilmoittautumislomakkeesta allergiat). Lisätietoja antaa puuhakurssista nuorisotyönohjaaja Hanne Seppä 040 513 0856

Jos sinulle tulee jotain kysyttävää voit olla yhteydessä Anne Sarasmaa 040 551 4426 /anne.sarasmaa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi