Tukea

Aina kaikki ei mene putkeen. Tulee suruja, eroja, mokia ja riitoja. Nuorisotyö haluaa olla sinun ja läheistesi tukena isosissa ja pienissä elämän pulmissa.

Voimme neuvoa ja auttaa esimerkiksi päihde- ja ihmissuhdeasioissa, perheeseen ja aikuistumiseen liittyvissä kriiseissä, koulunkäynnin ja vapaa-ajan pulmissa sekä hengellisissä kysymyksissä. Meillä ei ole tarjota patenttiratkaisuja, mutta yhdessä sinun ja läheistesi kanssa olemme valmiita etsimään uusia polkuja.

Voimme tavata henkilökohtaisesti tai laajemmalla porukalla ja kulkea rinnalla niin kauan kuin tarve vaatii. Voimme myös vaikka perustaa määräaikaisia pienryhmiä jonkin aiheen ympärille. Teemme yhteistyötä alueemme muiden kasvatustyötä tekevien tahojen kanssa.

Ei ole niin pientä asiaa, etteikö sillä voisi meitä vaivata eikä ole niin suurta ja vaikeaa asiaa ettemmekö sitä voisi lähteä yhdessä ratkomaan. Ota tarvittaessa rohkeasti yhteyttä!

Suviin (13–21-vuotiaat) saat yhteyden soittamalla tai lähettämällä sähköpostia, Suvi Kaikkonen, p. 040 546 5197, suvi piste kaikkonen at evl piste fi. Taruun (alakouluikäiset) saat yhteyden soittamalla tai lähettämällä sähköpostia, Taru Hytönen, p. 040 509 8208, taru piste hytonen at evl piste fi.

SAAPAS

Palveluoperaatio Saapas kohtaa ja auttaa nuoria ulkona nuorten kokoontumispaikoilla perjantai-iltaisin ja nuorille tärkeiden juhlapäivien yhteydessä. Nykyään Saapas toimii myös verkossa. Lisätietoja Saapastoiminnasta löydät täältä.

Toiminta tarvitsee vapaaehtoisia aikuisia. Jos vapaaehtoistyö Saappaassa kiinnostaa, lisätietoja löytyy täältä.