Nuorten parissa toimivat

Timo Kekkonen hymyilevänä punaisessa collagessa fatboyt taustalla.

TIMO KEKKONEN

Moro! Olen Timo ja olen ollut Olarissa jo hyvän tovin töissä. Parhaiten minuun törmää Chapple-illoissa, alakouluilla, kerhojutuissa, ROKissa ja ripareilla. Saattaa mun naamaa ja ääntä nähdä myös sosiaalisen median sovelluksissa. Tykkään tehdä juttuja (uuh yllättävää) ja useimmiten minut voikin bongata bilispöydän viereltä.

Lempikohtani Raamatusta: Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.
Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet. (Matt. 6:33-34)

Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 364 8983

Vienosti hymyilevä viiksekäs Sampsa Nelimarkka hiukset komeasti nutturalla vihreää taustaa vasten, jossa vieraskielinen Raamatun kohta.

SAMPSA NELIMARKKA

Virkavapaalla 1.2.-30.4.2023

Moi! Olen nuorisotyönohjaaja Sampsa. Vastuualueeseeni kuuluu erityisesti rippikoulun jälkeinen nuorisotyö ja isostoiminta. Olen myös usein iltavuorossa Chapplessa. Työssäni parasta on, että pääsen kohtaamaan tosi sympaattisia ja mahtavia nuoria. Tykkään myös kaikista hauskoista ja yllättävistä jutuista, joita välillä Chapplessa tapahtuu. Vapaa-ajallani tykkään erityisesti tehdä musaa ja soittaa kitaraa, bassoa ja saksofonia.

Mulla ei ole varsinaisesti yhtä lempparikohtaa Raamatusta, mutta jos olis, se vois olla esim. tää, joka kertoo Jumalan hyvyydestä ja rohkaisee meitä rukoilemaan rohkeasti:

“Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan.” Matt. 7:7-8)

Sähköposti: sampsa.nelimarkka(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 4328 768

Hymyilevä, värikäshiuksinen ja silmälasipäinen Romi Hankaankorpi, taustalla seinä, jossa taiteellisia kuvia.

Romi Hankaankorpi

Teen erityisnuorisotyönohjaajan sijaisuutta ja juoksentelen ympäriinsä Espoota! Teen töitä kehitysvammaisten nuorten kanssa sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa erityisnuorten hyväksi. Mulle voi aina tulla puhumaan itseään vaivaavista asioista, identiteetistä, rooli- tai videopeleistä tai vaikka säästä, jos ei muuta keksi.
 
Lempikohta Raamatusta? No se on 1. kirjeestä Korinttilaisille luvusta 13:1-10, Suurin on rakkaus.
 
Sähköposti: romi.hankaankorpi(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 438 0165
Harmaa kysymysmerkki mustalla taustalla.

ANNAMARI LEHTINEN

Hello! Oon kasvatuksen/nuorisotyön pappi Annamari. Mua voi nähdä esimerkiksi ripareilla, isostoiminnassa, leireillä, Risteys-messussa, Chapplessa ja Olarin kirkolla. Työssä parasta on kaikki mahtavat ihmiset, joita saan kohdata sekä tietysti Jeesus 😍

Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla koiran kanssa, mökkeillä, lukea, nähdä kavereita, kuunnella musaa, syödä herkkuja ja katsoa Salkkareita 😍

Lemppari raamatunkohtia mulla on tosi monia. Tässä yksi niistä:

Herra, sinun armosi on avara kuin taivas, pilviin ulottuu sinun totuutesi. Vanhurskautesi on vuoria korkeampi ja oikeutesi kuin syvyyksien syvyys. Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra. [Ps. 36: 6-7]

Yhteystiedot: annamari.lehtinen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
p.050-3387013

Silmälasipäinen  Juha Pohjois-Koivisto nuorisotyön mustassa takissa. Taustalla värikkäitä fatboy tyynyjä.

JUHA POHJOIS-KOIVISTO

Moi! Mä olen yhteisötyöntekijä Juha. Meitsi heiluu Chapplessa lähes aina kun oon töissä. Mua voi siellä aina haastaa kortti- ja lautapeleihin! Yhteisötyöntekijänä kohtaan nuorten lisäksi kaiken ikäisiä, teen pari rippikoulua vuodessa, olen seurakunnan sateenkaareva yhteyshenkilö ja ohjaan nuorten vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmä Fisufoorumia.  Lautapelien lisäksi mun sydäntä lähellä on leireily, geokätköily, pokemonit ja kauhuleffat.

Lempikohtani Raamatusta: Ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room. 8:39)

Sähköposti: juha.pohjois-koivisto(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 401 7464 (Myös WhatsApp:ssa)

Vaaleahiuksinen, hymyilevä Anne Sarasmaa. Taustalla värikkäitä Fatboy-tyynyjä.

ANNE SARASMAA

Hei, olen Anne ja miekin olen töissä täällä!

Vaaleahiuksinen, hymyilevä Johanna Flinkman. Taustalla värikkäitä Fatboy-tyynyjä.

JOHANNA FLINKMAN

Virkavapaalla 30.4.2023 asti.

Oon erityisnuorisotyönohjaaja ja melko usein paikalla Chapplessa. Bongata saattaa myös Chapplen ulkopuolella Ison Omenan ympäristössä tai Tiistilän koululla pyörimässä. Leireilen ainakin Colourful Espoo-nuortenleireillä sekä kehitysvammaisten nuorten kanssa ja tietty ripareilla. Tykkään Jumalasta, työstäni ihmisten kanssa, luonnosta, hevosista, tanssimisesta ja aika paljon kaikesta muustakin.

Raamattu on huikee: Yksi monista itseäni erityisesti puhuttelevista kohdista on Room. 8:31 “Mitä voimme tästä päätellä? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” Ei niin kukaan.

Sähköposti: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 438 0165