Nuorten parissa toimivat

Hymyilevä Johanna Flinkman mustaruutuisessa paidassa. Taustalla värikkäitä fatboy tyynyjä.

JOHANNA FLINKMAN

Oon erityisnuorisotyönohjaaja ja melko usein paikalla Chapplessa. Bongata saattaa myös Chapplen ulkopuolella Ison Omenan ympäristössä tai Tiistilän koululla pyörimässä. Leireilen ainakin Colourful Espoo-nuortenleireillä sekä kehitysvammaisten nuorten kanssa ja tietty ripareilla. Tykkään Jumalasta, työstäni ihmisten kanssa, luonnosta, hevosista, tanssimisesta ja aika paljon kaikesta muustakin.

Raamattu on huikee: Yksi monista itseäni erityisesti puhuttelevista kohdista on Room. 8:31 “Mitä voimme tästä päätellä? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” Ei niin kukaan.

Sähköposti: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 438 0165

Hymyilevä silmälasipäinen Jussi Koski pantapaidassa, jonka päällä on ruskea neule. Taustalla värikkäitä fatboyta.

JUSSI KOSKI

Olen nuorisopappi ja usein hyvin innostunut työstäni! Tuntuu mahtavalta kohdata Jumalaa erilaisten ihmisten kanssa ja pohtia yhdessä elämän tärkeitä asioita. Harrastelen monenlaista, ja välillä tuntuu, että mihin se aika oikein meneekään. Eniten aikaa nykyään vie tubettaminen, mun elämää löydätkin paljon Pastorific-kanavalta (Youtube).

Mun häsät: #dataaminen #musanteko #videokuvaus #tubetus #lumilautailu #golf

Lempikohtani Raamatusta: Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani.(Gal. 2:20)

Sähköposti: jussi.koski(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 745 6706

Timo Kekkonen hymyilevänä punaisessacollagessa fatboyt taustalla.

TIMO KEKKONEN

Moro! Olen Timo ja olen ollut Olarissa jo hyvän tovin töissä. Parhaiten minuun törmää Chapple-illoissa, alakouluilla, kerhojutuissa, ROKissa ja ripareilla. Saattaa mun naamaa ja ääntä nähdä myös sosiaalisen median sovelluksissa. Tykkään tehdä juttuja (uuh yllättävää) ja useimmiten minut voikin bongata bilispöydän viereltä.

Lempikohtani Raamatusta: Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.
Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet. (Matt. 6:33-34)

Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 364 8983

Hymyilevä Heli Viksten, jolla on sininen paita. Taustalla värikkäitä fatboy tyynyjä.

SAMPSA NELIMARKKA

Moi! Olen nuorisotyönohjaaja Sampsa. Vastuualueeseeni kuuluu erityisesti rippikoulun jälkeinen nuorisotyö. Mut voi bongailla esim. Chapplessa, isostoiminnassa, leireillä ja ripareilla. Työssäni parasta on, että pääsen usein kohtaamaan tosi mahtavia tyyppejä. Tykkään myös kaikista hauskoista ja yllättävistä jutuista, joita välillä Chapplessa tapahtuu. Vapaa-ajallani tykkään tehdä monenlaisia asioita, mutta erityisen kivaa on tehdä musaa ja soitella kitaraa.

Mulla ei ole varsinaisesti yhtä lempparikohtaa Raamatusta, mutta jos olis, se vois olla esim. tää:

“Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan.” Matt. 7:7-8)

Sähköposti: sampsa.nelimarkka(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 4328 768

 

 

 

 

 

Silmälasipäinen  Juha Pohjois-Koivisto nuorisotyön mustassa takissa. Taustalla värikkäitä fatboy tyynyjä.

JUHA POHJOIS-KOIVISTO

Moi! Mä olen yhteisötyöntekijä Juha. Meitsi heiluu Chapplessa lähes aina kun oon töissä. Mua voi siellä aina haastaa kortti- ja lautapeleihin! Yhteisötyöntekijänä kohtaan nuorten lisäksi kaiken ikäisiä, teen pari rippikoulua vuodessa, olen seurakunnan sateenkaareva yhteyshenkilö ja ohjaan nuorten vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmä Fisufoorumia.  Lautapelien lisäksi mun sydäntä lähellä on leireily, geokätköily, pokemonit ja kauhuleffat.

Lempikohtani Raamatusta: Ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room. 8:39)

Sähköposti: juha.pohjois-koivisto(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 401 7464 (Myös WhatsApp:ssa)

Liidulla tehty kysymysmerkki mustalla taustalla.

JUHA VIRTA

Moi, olen kasvatuksen pappi Juha.

 

Sähköposti:juha.virta(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 0405650012

Liidulla tehty kysymysmerkki mustalla taustalla.

CAMILLA VUORI

Moi, olen kouluikäistentyön ihminen Camilla

 

Sähköposti:
Puhelin: