Nuorten parissa toimivat

Liidulla tehty kysymysmerkki mustalla taustalla.

INARI VARIMO

Moi, olen kouluikäisten ja perheiden pappi Inari!

 

Sähköposti: inari.varimo(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 0503580979

Hymyilevä silmälasipäinen Jussi Koski pantapaidassa, jonka päällä on ruskea neule. Taustalla värikkäitä fatboyta.

JUSSI KOSKI

Olen nuorisopappi ja usein hyvin innostunut työstäni! Tuntuu mahtavalta kohdata Jumalaa erilaisten ihmisten kanssa ja pohtia yhdessä elämän tärkeitä asioita. Harrastelen monenlaista, ja välillä tuntuu, että mihin se aika oikein meneekään. Eniten aikaa nykyään vie tubettaminen, mun elämää löydätkin paljon Pastorific-kanavalta (Youtube).

Mun häsät: #dataaminen #musanteko #videokuvaus #tubetus #lumilautailu #golf

Lempikohtani Raamatusta: Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani.(Gal. 2:20)

Sähköposti: jussi.koski(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 745 6706

Hymyilevä Johanna Flinkman mustaruutuisessa paidassa. Taustalla värikkäitä fatboy tyynyjä.

JOHANNA FLINKMAN

Oon erityisnuorisotyönohjaaja ja melko usein paikalla Chapplessa. Bongata saattaa myös Chapplen ulkopuolella Ison Omenan ympäristössä tai Tiistilän koululla pyörimässä. Leireilen ainakin Colourful Espoo-nuortenleireillä sekä kehitysvammaisten nuorten kanssa ja tietty ripareilla. Tykkään Jumalasta, työstäni ihmisten kanssa, luonnosta, hevosista, tanssimisesta ja aika paljon kaikesta muustakin.

Raamattu on huikee: Yksi monista itseäni erityisesti puhuttelevista kohdista on Room. 8:31 “Mitä voimme tästä päätellä? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” Ei niin kukaan.

Sähköposti: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 438 0165

Hymyilevä Heli Viksten, jolla on sininen paita. Taustalla värikkäitä fatboy tyynyjä.

HELI VIKSTEN

Hei, olen nuorisotyönohjaaja Heli ja parasta mun työssä on nuoret. ❤ Mua näkee useimmiten Chapplen illoissa, ROK-koulutuksessa, Nuortenilloissa, Isäntäkoulutuksessa, K18-illoissa ja leireillä. Tykkään teestä, musiikista, Frendeistä, lautapeleistä, vesipuistoista, metsäretkistä, lukemisesta, leipomisesta, koirista ja vaikka mistä! En tykkää kiireestä, ilkeilystä, katkaravuista, syrjinnästä enkä kauhuleffoista.

Lempikohtani Raamatusta: Näitä on monta, mut yks ikisuosikki on esim. tämä: “Pysykäämme horjumatta tunnustuksessa ja toivossa, sillä hän, joka on antanut meille lupauksensa, on luotettava. Pitäkäämme huolta toinen toisestamme ja kannustakaamme toisiamme rakkauteen ja hyviin tekoihin.” (Hepr. 10:23-24)

Sähköposti: heli.viksten(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 4328 768

 

 

 

 

 

Aarni Seppälä harmaa villapipo päässään. Musta tausta.

AARNI SEPPÄLÄ

Moi, mä oon nuorisotyönohjaaja Aarni! Oon mukana Chapplen toiminnassa, risteysmessuissa, ripareilla, ROKissa jne! Mun elämässä tärkeintä on merkitykselliset ihmissuhteet, lepo ja liikunta. Töitäkin teen ja niistä nautin, nuorisotyön lisäksi olen muusikko ja lauluntekijä. Mä tykkään jumppailla, vaeltaa, pelata säbää ja pleikkaa, nikkaroida puusta kaikenlaista ja kokkailla pizzoja!

Mun lempparikohta raamatussa on Gal. 6:2: ”Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain.”

Sähköposti: aarni seppala(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 046 9209632 (Myös WhatsApp:ssa)

Silmälasipäinen Aletta Palosaari harmaassa paidassa. Taustalla sateenkaaren väreissä oleva sateenvarjo.

ALETTA PALOSAARI

Moikka! Mä oon Aletta ja oon nuorisotyönohjaaja ja täällä Olarissa oon ollu töissä vaihtelevasti vuodesta 2009 asti. Tykkään lautapeleistä, musiikista ja muista taiteista, mun perheestä ja ystävistä, sotahistoriasta ja elokuvista. Erityisesti mun duunissa tykkään ripareista 🙂

Lempikohtani Raamatusta: Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta.
Sef 3:17

Sähköposti:aletta.palosaari(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 5098208 (Myös WhatsApp:ssa)

Silmälasipäinen, kiharahiuksinen Hanna hymyilee ruskeaa taustaa vasten.

HANNA IKÄHEIMO

Heissan! Oon Hanna nuorisotyönohjaaja. Mä vastaan kerhotoiminnasta sekä kerhonohjaajista, et jos ne kiinnostaa ni kannattaa nykästä mua hihasta. Mut voi tapaa myös Chapplen illoissa sekä kouluikäisten iltapäivässä. Parasta mun työssä on ihmiset ja niiden kanssa keskustelut. Vapaa-ajalla soittelen eri soittimia ja teen seurakunnan vapaaehtoisjuttuja, ehkä vähän koitan opiskellakin.

Paras kohta Raamatussa just nyt: Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa. Fil. 4:6-7

Sähköposti: hanna.ikaheimo(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 364 8983 (Myös WhatsApp:ssa)

Hymyilevä silmälasipäinen turkoosipaitainen Hanne Seppä. Taustalla näkyy värikkäitä fatboytyynyjä.

HANNE SEPPÄ

Heissulivei, olen Hanne nuorisotyönohjaaja. Mut tapaa useimmiten kouluyhteistyössä, kouluikäisten tapahtumissa ja avoimessa iltapäivässä sekä leireillä. Edelleen mua näkee harvakseltaan ROKissa ja  pyörin  myös kerhonohjaajien tapaamisissa. Tykkään työssäni kohtaamisista ja kasvusta.  Omistan hurjan huonon huumorintajun, mutta koitan paikata sitä heittäytymällä (poni)leikkien ja (lauta)pelien maailmaan. Joskus  vapaa-ajalla saatan olla kehä3:sen ulkopuolella opiskelemassa, partiossa tai vapaaehtoisena  saapastelemassa.

Tällä hetkellä Raamatusta puhuttelee: Tämä on se sanoma, jonka te alusta alkaen olette kuulleet: meidän tulee rakastaa toisiamme. 1.Joh. 3:11

Sähköposti: hanne.seppa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 513 0856 (Myös WhatsApp:ssa)

Silmälasipäinen  Juha Pohjois-Koivisto nuorisotyön mustassa takissa. Taustalla värikkäitä fatboy tyynyjä.

JUHA POHJOIS-KOIVISTO

Moi! Mä olen yhteisötyöntekijä Juha. Meitsi heiluu Chapplessa lähes aina kun oon töissä. Mua voi siellä aina haastaa kortti- ja lautapeleihin! Yhteisötyöntekijänä kohtaan nuorten lisäksi kaiken ikäisiä, teen pari rippikoulua vuodessa, olen seurakunnan sateenkaareva yhteyshenkilö ja ohjaan nuorten vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmä Fisufoorumia.  Lautapelien lisäksi mun sydäntä lähellä on leireily, geokätköily, pokemonit ja kauhuleffat.

Lempikohtani Raamatusta: Ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room. 8:39)

Sähköposti: juha.pohjois-koivisto(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 401 7464 (Myös WhatsApp:ssa)