ROK alkaa pian!

Kesä alkaa kohta olla taputeltu ja kaikkien uusien innokkaiden kesän leiriläisten huulilla pyörii sama kysymys; Milloin se rok alkaa?

Rok, eli Ryhmänohjaajakoulutus, joka pätevöittää sinut toimimaan sekä kerhonohjaajana että isosena leireillä ja rippikouluissa, on Olarin seurakunnassa 1,5vuotinen koulutus. Joskus käy niin kivasti, että isoshommiin pääsee jo heti vuoden koulutuksen jälkeen ja kerhonohjaamisen pääsee aloittamaan oikeastaan samoin tein.

Rok kokoontuu syksyn aikana yhteensä 12 kertaa, keväällä 14 ja viimeisenä syksynä myös 12 kertaa. Rok kokoontuu Chapplessa Iso Omenassa perjantaisin klo 17-> noin tunnista puoleentoista tuntiin. Jos et pääse paikalle, niin toivomme, että käyt jonain torstaina korvaamassa kerran nuorten illassa tai risteysmessussa.
Ensimmäinen kerta on 1.9. klo 17. Myös toistavuottaan aloittavat saapuvat paikalle tuolloin! 🙂

Jos haluat siis ILMOITTAUTUA rokkiin, saavu paikalle syysstarttiin 26.8 klo 18 Chappleen, silloin on ohjelmassa kaikkea muutakin mukavaa.

Psst: Jos et koskaan pääse perjantaisin paikalle, on koulutus mahdollista suorittaa myös etänä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä nuorisotyönohjaajaan.

Posted in Yleinen.