Isostoiminta

Haluatko riparille isoseksi? Ehkä kerhonohjaajaksi? Tai haluatko hyviä ryhmänohjaamistaitoja? Tai kavereita? Itsevarmuutta? Esiintymiskokemusta? Kasvaa kristittynä? Ehkä kaikkea tätä hauskassa paketissa ihan ilmaiseksi?

Isostoiminta on silloin sua varten!

Isoskoulutus eli rok eli ryhmänohjaajakoulutus antaa sulle eväitä isosen tehtäviin ja ryhmän kanssa toimimiseen. Koulutuksesta on lisäksi hyötyä hakiessasi esim. töitä. Pyrimme ottamaan kaikki halukkaat isosiksi jo ensimmäisen koulutusvuoden jälkeen.

 

RAKENNE

Olarissa isostoiminnan opetusta saa 1,5 vuotta, ja se koostuu viikkotapaamisista, nuortenilloista, leireistä ja isospäivästä ja Risteys-käynneistä.

Viikkotapaamiset ovat joka toinen perjantai Chapplessa klo 16.30-18.00.

Nuortenillat voit valita vapaasti, neljä kertaa lukukaudessa. Ohjelmalliset nuorten illat Chapple-tilassa Isossa omenassa. 

Leirejä on yksi lukukaudessa (ilmoitetaan erikseen)

Risteyskäynnit voit valita vapaasti, neljä kertaa lukukaudessa (Risteys torstaisin Chapplessa, ole paikalla 18.30-20.00)

 

KORVAUKSET

Jäikö joku ROK-kerta tai leiri väliin, mutta silti haluat arvokkaan todistuksen koulutuksesta? Haluatko käydä koko koulutuksen etänä? Ei hätää! Kaiken voi korvata. Väliin jääneen viikkokerran voi korvata esim. etätehtävillä. Niitä voit kysellä Heliltä. Tehtävät tulevat loppusyksystä jakoon ja tehdään kirjallisena. Leiri korvataan toisella leirillä (esim. nuortenleirillä). Jos sekin osoittautuu mahdottomaksi, voi leirinkin korvata etätehtävillä tai muilla käynneillä sovitusti.

Jos ikinä et torstaina pääse Risteykseen, voi sen korvata toisella messukäynnillä missä vaan (koulukirkot eivät valitettavasti käy). Pyydä käynnistäsi silloin merkintä messun tekijöiltä.