Isostoiminta

Kolme pimeässä loistavaa valoa, joissa symbolit risti, sydän ja ankkuri.

Haluatko riparille isoseksi? Ehkä kerhonohjaajaksi? Tai haluatko hyviä ryhmänohjaamistaitoja? Tai kavereita? Itsevarmuutta? Esiintymiskokemusta? Kasvaa kristittynä? Ehkä kaikkea tätä hauskassa paketissa ihan ilmaiseksi?

Isostoiminta on silloin sua varten!

Isoskoulutus eli rok eli ryhmänohjaajakoulutus antaa sulle eväitä isosen tehtäviin ja ryhmän kanssa toimimiseen. Koulutuksesta on lisäksi hyötyä hakiessasi esim. töitä. Pyrimme ottamaan kaikki halukkaat isosiksi jo ensimmäisen koulutusvuoden jälkeen.

2022 Ro-koulutukseen voit ilmoittautua tämän linkin kautta: ROK-ilmo22

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta tai ilmoittautumisesta, ota yhteyttä Sampsaan 050 432 8768 / sampsa.nelimarkka(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

 

 

RAKENNE

Olarissa isostoiminnan opetusta saa 1,5 vuotta, joka koostuu 1 vuoden pituisesta ROK1:stä sekä halukkaille puolen vuoden ROK2-jatkokoulutuksesta. Voit toimia isosena jo heti käytyäsi vuoden pituisen ROK1-koulutuksen. Isoskoulutus koostuu viikkotapaamisista, huippuhauskoista rok-leireistä sekä syksyn alussa pidettävästä Espoon seurakuntien yhteisestä isostapahtumasta. Tapaamiset pidetään Chapplessa perjantaisin klo 18 kahden viikon välein. Ensimmäinen tapaaminen pidetään 16.9.2022.

 

KORVAUKSET

Jäikö joku ROK-kerta tai leiri väliin, mutta silti haluat arvokkaan todistuksen koulutuksesta? Haluatko käydä koko koulutuksen etänä? Ei hätää! Kaiken voi korvata. Väliin jääneen viikkokerran voi korvata esim. etätehtävillä. Niitä voit kysellä Sampsalta. Tehtävät tulevat loppusyksystä jakoon ja tehdään kirjallisena. Leiri korvataan toisella leirillä (esim. nuortenleirillä). Jos sekin osoittautuu mahdottomaksi, voi leirinkin korvata etätehtävillä tai muilla käynneillä sovitusti. Jos haluat suorittaa koko paketin etänä (esim. asut muualla tai et ajankohdan vuoksi pääse tapaamiskerroille mukaan), ota niinikään yhteyttä Sampsaan, niin asia järjestyy!