Nuoret

Joukkio nuoria istuu maassa viettämässä iltaa vanhassa nuortentilassa nimeltä Kulma.

ONI – NUORTENILLAT

ONI-illat ovat toistaiseksi tauolla!

Kerran kuukaudessa järjestettävissä ohjelmallisissa nuortenilloissa  lauletaan, leikitään ja funtsataan elämän tärkeitä juttuja. Joskus sisältö saattaa olla ihan toistakin, jos joku keksii jotain eeppistä. Nuorteniltoja kuvaakin pieni yllätyksellisyys ja vaihtelevuus. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja tekemään nuorteniltoja!

 

 

Käsi on kohotettuna ilmaan musiikkikonsertissa.

RISTEYS

Chapple on auki Risteysmessun sekä etkojen ja jatkojen ajan, vaikka nuorten avoimet ovat vielä tauolla.

Risteys on rento ja freesi ilta Chapplessa torstaisin, jolloin kokoonnutaan ensin 18.00 etkoille. 19.00 on moderni messu ja sen jälkeen jatkot aina ysiin asti. Tuu joko viihtymään tai tekemään jotain puuhaa, esim. soittamaan, tekniikkatiimiin jne! Risteyksestä lisätietoja sen Risteyksen verkkosivuilla.

Biljaripalloja biljardipöydällä.

NUORTEN AVOIMET OVET

Nuorten avoimet ovet

Chapple-tilan sali on auki nuorille joka arkipäivä klo 20.00 asti (to ja pe klo 21 asti). Tilassa voit viettää aikaa, pelata lautapelejä, nauttia kahvit/teet/mehut tai vaikka pelata biljardia. Tila on auki sua varten!

Nuorten huone on auki ma & ti klo 17-19.45, ke klo 15-19.45  ja perjantaisin klo 15-20.45 (ja mikäli paikalla on tarpeeksi henkilökuntaa).  Varttia ennen koko tilan sulkemista nuorten huoneessa pidetään iltahartaus.

Tilassa on vahva maskisuositus ja turvaväliä kannattaa pitää muihin kuin omiin perheenjäseniin. 

Sinisen kalaverkon päällä keltaisella teksti fisufoorumi.

FISUFOORUMI

Fisufoorumi on nuorten avoin vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki nuoret (isoskoulutukseen osallistumista ei vaadita kävijöiltä).

Seuraavat kokoontumiset @Chapple sitten kun taas Chapple aukeaa.

Fisufoorumissa voit esimerkiksi:
-Ideoida tulevia nuorisotyön tapahtumia ja antaa palautetta menneistä
-Ehdottaa hankintoja ja toimintaa nuorten iltoihin
-Ilmoittautua Chapplen tapahtumiin erilaisiin vapaaehtoistehtäviin vaikkapa juontajaksi/leikittäjäksi/tarjoiluvastaavaksi..

 

Kolme pimeässä hohtavaa valoa, joissa symbolit sydän, risti ja ankkuri.

Nuorten aikuisten raamattupiiri

TOIMINTA TAUOLLA!

Nuorten aikuisten raamattupiiri on 20-40 vuotiaiden raamatturyhmä alkaa kokoontumaan rajoitusten höllennyttyä. Seuraa ilmoittelua sosiaalisen median kanavillamme.

Seitsemän kättä, jotka ovat toistensa päällä värikästä taustaa vasten.

Omaryhmä

Omaryhmä on suunnattu ensisijaisesti kehitysvammaisille 17-21-vuotiaille nuorille. Kokoonnumme syksyllä ja keväällä tavallisesti kerran kuussa Olarin kirkolla klo 17.30-19.30. Ryhmäkertojen sisältö suunnitellaan yhdessä. Toisinaan teemme myös retkiä. Kehitysvammaisille nuorille järjestetään lisäksi leirejä.

Lisätiedot Omaryhmästä: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi , p. 050 438 0165 (myös WhatsApp)

Ota yhteyttä myös, jos haluaisit olla mukana kehitysvammaisten nuorten toiminnassa vapaaehtoisena tai avustajana.

Taustalla sateenkaaren värit pystyraitoina. Keskellä yksi valkoinen siipi, jonka sisällä teksti Sateenkaarisiipi. Valkoisella taustassa myös teksti nuorten illat

SATEENKAARISIIPI

Kaikkeen toimintaamme ovat tervetulleita ihan kaikenlaiset nuoret! Noin kerran kuukaudessa Espoon seurakuntien yhteisenä toimintana pidetään Leppävaaran nuorisotila Siivessä erityisesti sateenkaareville nuorille. Illoissa on ohjelmaa, mutta vapaa hengailu vanhojen ja uusien kavereiden kanssa on täysin sallittua. Iltoihin sisältyy hartaus, johon osallistuminen on vapaaehtoista.  TÄSTÄ voit liittyä SateenkaariSiiven WhatsApp -ryhmään.

Siipi löytyy osoitteesta Alberganesplanadi 1, 1. krs. Sama sisäänkäynti Terveystalon kanssa.

TULEVAT TORSTAI-ILLAT KLO 17-20:

20.1., 17.2., 17.3., 21.4. ja 19.5 sekä tietysti Helsinki pride -viikolla PE klo 14-17.

Syksyllä 18.8., 15.9., 13.10., 17.11. ja 15.12.

(Lisätiedot WhatsApp-ryhmässä)