Nuoret

Joukkio nuoria istuu maassa viettämässä iltaa vanhassa nuortentilassa nimeltä Kulma.

K16 – NUORTENILLAT

Syksyn eka K16-ilta pidetään Chapplessa 21.9.2022 klo 18!

Parillisten viikkojen keskiviikkoina järjestettävissä K-16 nuortenilloissa  lauletaan, leikitään ja funtsataan elämän tärkeitä juttuja. Joskus sisältö saattaa olla ihan toistakin, jos joku keksii jotain eeppistä. Nuorteniltoja kuvaakin pieni yllätyksellisyys ja vaihtelevuus. Illat on suunnattu 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja tekemään nuorteniltoja!

 

Käsi on kohotettuna ilmaan musiikkikonsertissa.

RISTEYS

Risteysmessut jatkuvat taas 8.9.2022 alkaen!

Risteys on rento ja freesi ilta Chapplessa torstaisin, jolloin kokoonnutaan ensin 18.00 etkoille. 19.00 on moderni messu ja sen jälkeen jatkot aina ysiin asti. Tuu joko viihtymään tai tekemään jotain puuhaa, esim. soittamaan, tekniikkatiimiin jne! Risteyksestä lisätietoja Risteyksen verkkosivuilla.

Syksyllä 2022 vietetään joka toinen viikko musapainotteista Musaristeystä, joka toinen viikko puolestaan Risteysmessua. Ensimmäinen messumuotoinen Risteys pidetään 22.9.2022

Biljaripalloja biljardipöydällä.

NUORTEN AVOIMET OVET

Nuorten avoimet ovet 15.8.-22.12.2022

Chapple-tilan sali on auki nuorille joka arkipäivä klo 20.00 asti (to ja pe klo 21 asti). Tilassa voit viettää aikaa, pelata lautapelejä, nauttia kahvit/teet/mehut tai vaikka pelata biljardia. Tila on auki sua varten!

Nuorten huone on auki (ma 22.8. alkaen) ma & ti klo 17-19.45, ke klo 15-19.45  ja perjantaisin klo 15-20.45 (ja mikäli paikalla on tarpeeksi henkilökuntaa).  Varttia ennen koko tilan sulkemista nuorten huoneessa pidetään iltahartaus.

Nuorten huone on auki pelkästään alakouluikäisille ja 7-luokkalaisille ma ja ti klo 15-17.00

Sinisen kalaverkon päällä keltaisella teksti fisufoorumi.

FISUFOORUMI

Fisufoorumi on nuorten avoin vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki nuoret (isoskoulutukseen osallistumista ei vaadita kävijöiltä).

Seuraavat kokoontumiset @Chapple sitten kun taas Chapple aukeaa.

Fisufoorumissa voit esimerkiksi:
-Ideoida tulevia nuorisotyön tapahtumia ja antaa palautetta menneistä
-Ehdottaa hankintoja ja toimintaa nuorten iltoihin
-Ilmoittautua Chapplen tapahtumiin erilaisiin vapaaehtoistehtäviin vaikkapa juontajaksi/leikittäjäksi/tarjoiluvastaavaksi..

 

Kolme pimeässä hohtavaa valoa, joissa symbolit sydän, risti ja ankkuri.

Nuorten aikuisten raamattupiiri

TOIMINTA TAUOLLA!

Nuorten aikuisten raamattupiiri on 20-40 vuotiaiden raamatturyhmä alkaa kokoontumaan rajoitusten höllennyttyä. Seuraa ilmoittelua sosiaalisen median kanavillamme.

Seitsemän kättä, jotka ovat toistensa päällä värikästä taustaa vasten.

Omaryhmä

Omaryhmä on suunnattu ensisijaisesti kehitysvammaisille 17-21-vuotiaille nuorille. Kokoonnumme syksyllä ja keväällä tavallisesti kerran kuussa maanantaisin Olarin kirkolla klo 17.30-19.30. Ryhmäkertojen sisältö suunnitellaan yhdessä. Toisinaan teemme myös retkiä. Kehitysvammaisille nuorille järjestetään lisäksi leirejä.
Lisätiedot Omaryhmästä: romi.hankaankorpi(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi , p. 050 438 0165 (myös WhatsApp)

Ota yhteyttä myös, jos haluaisit olla mukana kehitysvammaisten nuorten toiminnassa vapaaehtoisena tai avustajana.

Taustalla sateenkaaren värit pystyraitoina. Keskellä yksi valkoinen siipi, jonka sisällä teksti Sateenkaarisiipi. Valkoisella taustassa myös teksti nuorten illat

SATEENKAARISIIPI

Kaikkeen toimintaamme ovat tervetulleita ihan kaikenlaiset nuoret! Noin kerran kuukaudessa Espoon seurakuntien yhteisenä toimintana pidetään Leppävaaran nuorisotila Siivessä SateenkaariSiipi-iltoja erityisesti sateenkaareville 13-22 -vuotiaille nuorille. Illoissa on ohjelmaa, mutta vapaa hengailu vanhojen ja uusien kavereiden kanssa on täysin sallittua. Iltoihin sisältyy hartaus, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Ilmoittele Juhalle, jos haluat liittyä SateenkaariSiiven tiedotus-WhatsApp-ryhmään.

Siipi löytyy osoitteesta Alberganesplanadi 1, 1. krs. Sama sisäänkäynti Terveystalon kanssa.

TULEVAT TORSTAI-ILLAT KLO 17-20:

15.12., 12.1., 9.2., 9.3., 13.4.

Poikkeuksellinen kokoontuminen to 11.5. klo 17-20 Ison Omenan ostoskeskuksessa Chapple-tilan nuorten huoneessa.

Pride-viikolla kokoontuminen pe 30.6. klo 14–17 Siivessä + omakustanteinen yhteislähtö Helsinkiin prideviikon sateenkaarimessuun.

(Lisätiedot WhatsApp-ryhmässä)