Nuoret

POIKKEUS

Toiminta, jota ei voida tehdänä etäyhteyksinä on tauolla koronapandemian vuoksi ainakin 31.5. asti. Tarkemmat tiedot korona-ajan toiminnasta löydät klikkaamalla tätä.

DISCORD-kanavamme löydät täältä.

Ohjelmalliseen nuorteniltaan eli ONIin  joka pe klo 17 pääset tästä

AVOIMET OVET

Chapple on nuorille avoinna joka arkipäivä. Yleinen tila on joka päivä auki vähintään klo 20 asti. Tervetuloa paikalle koulun jälkeen! Tilassa voit viettää aikaa, pelata lautapelejä, kahvitella tai vaikka pelata biljardia. Tila on auki sua varten!

Nuortenhuone on auki nuorille:
Ma 14-19.45
Ti 14-19.45
Ke 14-19.45

Torstaisin 1-7-luokkalaisille klo 15-17

Pe 18-20.45

FISUFOORUMI

Fisufoorumi on nuorten avoin vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki nuoret (isoskoulutukseen osallistumista ei vaadita kävijöiltä). Kevään kokoontumiset ovat peruttu. Seuraavat kokoontumiset kesällä/syksyllä.
Fisufoorumissa voit esimerkiksi:
-Ideoida tulevia nuorisotyön tapahtumia ja antaa palautetta menneistä
-Ehdottaa hankintoja ja toimintaa nuorten iltoihin
-Ilmoittautua Chapplen tapahtumiin erilaisiin vapaaehtoistehtäviin vaikkapa juontajaksi/leikittäjäksi/tarjoiluvastaavaksi..

 

NUORTENILLAT

Kerran kuukaudessa järjestettävissä ohjelmallisissa nuortenilloissa  lauletaan, leikitään ja funtsataan elämän tärkeitä juttuja. Joskus sisältö saattaa olla ihan toistakin, jos joku keksii jotain eeppistä. Nuorteniltoja kuvaakin pieni yllätyksellisyys ja vaihtelevuus. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja tekemään nuorteniltoja!

 

RISTEYS

Risteys on rento ja freesi ilta Chapplessa torstaisin, jolloin kokoonnutaan ensin 18.00 etkoille. 19.00 on moderni messu ja sen jälkeen jatkot aina ysiin asti. Tuu joko viihtymään tai tekemään jotain puuhaa, esim. soittamaan, tekniikkatiimiin jne! Risteyksestä lisätietoja sen omilla sivuilla.

K18

Keväällä 2020 aloitettu K18 toiminta kokoaa yhteen kaikki vuonna 2020 18-vuotta tai enemmän täyttävät nuoret. Kokoonnumme Chapplessa 2.3, 23.3, 20.4, 4.5. Kokoontumisaika on kello 18. Teemat ja muut selviävät meidän instasta 🙂

 

Omaryhmä

Omaryhmä on suunnattu ensisijaisesti kehitysvammaisille 17-21-vuotiaille nuorille. Kokoonnumme syksyllä ja keväällä tavallisesti kerran kuussa Olarin kirkolla klo 17.30-19.30. Ryhmäkertojen sisältö suunnitellaan yhdessä. Toisinaan teemme myös retkiä. Kehitysvammaisille nuorille järjestetään lisäksi leirejä.

Lisätiedot Omaryhmästä: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi , p. 050 438 0165 (myös WhatsApp)

Ota yhteyttä myös, jos haluaisit olla mukana kehitysvammaisten nuorten toiminnassa vapaaehtoisena tai avustajana.