Isostoiminta

Haluatko riparille isoseksi? Ehkä kerhonohjaajaksi? Tai haluatko hyviä ryhmänohjaamistaitoja? Tai kavereita? Itsevarmuutta? Esiintymiskokemusta? Kasvaa kristittynä? Ehkä kaikkea tätä hauskassa paketissa ihan ilmaiseksi?

Isostoiminta on silloin sua varten!

Meillä Olarissa isosten koulutusta kutsutaan nimellä ryhmänohjaajakoulutus, jonka aikana saat eväitä niin isosen tehtäviin kuin muuhunkin ryhmän kanssa toimimiseen. Isostoiminnasta saatavalla koulutuksella on myös hyötyä hakiessasi esim. töitä. Jo ensimmäisenä kesänä on mahdollista päästä isoseksi jos on osoittautunut luottamuksen arvoiseksi ja aktiiviseksi seurakunnan toiminnassa. Sitä seuraavana kesänä lähes kaikki pääsevät isoseksi.

Toiminnan aikana tutustut myös kivasti uusiin ihmisiin, joiden kanssa jaat varmasti unohtumattoman kokemuksen!

RAKENNE

Olarissa isostoiminnan opetusta saa 1,5 vuotta, ja se koostuu viikkotapaamisista, nuortenilloista, leireistä ja isospäivästä ja Risteys-käynneistä.

Viikkotapaamiset ovat joka toinen perjantai Chapplessa klo 16.30-18.00.

Nuortenillat voit valita vapaasti, neljä kertaa lukukaudessa. Ohjelmalliset nuorten illat Chapple-tilassa Isossa omenassa. 

Voit käydä nuortenillassa myös Espoonlahden seurakunnan Sodessa (Soukantie 13) tiistaisin klo 19-21 tai perjantaisin 17-22.

Leirejä on yksi lukukaudessa (ilmoitetaan erikseen)
Risteyskäynnit voit valita vapaasti, neljä kertaa lukukaudessa (Risteys torstaisin Chapplessa, ole paikalla 18.30-20.00)

 

KORVAUKSET

Jäikö joku ROK-kerta tai leiri väliin, mutta silti haluat arvokkaan todistuksen koulutuksesta? Ei hätää! Kaiken voi korvata. Väliin jääneen viikkokerran voi korvata esim. etätehtävillä. Niitä voit kysellä Heliltä. Tehtävät tulevat loppusyksystä jakoon ja tehdään kirjallisena. Leiri korvataan toisella leirillä (esim. nuortenleirillä). Jos sekin osoittautuu mahdottomaksi, voi leirinkin korvata etätehtävillä tai muilla käynneillä sovitusti.

Jos ikinä et torstaina pääse Risteykseen, voi sen korvata toisella messukäynnillä missä vaan (koulukirkot eivät valitettavasti käy). Pyydä käynnistäsi silloin merkintä messun tekijöiltä.