Mitä

LEIRIT, RETKET JA TAPAHTUMAT

Nuorisotyössä tapahtuu paljon erilaista – nuortenleirejä, retkiä mm. Maata Näkyvissä -festareille tai Taizéen Ranskaan, juhlia kauden päättyessä ja mm. itsenäisyyspäivänä. Näistä löydät uutisista ja ilmoittautumissivulta aina lisätietoa.

AVOIMET OVET

Chapple on nuorille avoinna joka arkipäivä. Tervetuloa paikalle koulun jälkeen! Tuu paikalle ihan vaan hengaamaan, pelaamaan lautapelejä, juomaan kahvia tai vaikka pelaamaan biljardia. Tila on auki sua varten!

Chapple on auki nuorille:
Ma 15-19.45
Ti 14-19.45
Ke 14-19.45
Pe 18-20.45

KOULULAISTEN TOIMINTA CHAPPLE

Torstaisin klo 14-16 nuortentila auki vain alakoululaisille.
Mahdollisuus syödä omia eväitä, tehdä läksyjä ja viettää aikaa

Tila on auki joka arkipäivä kaikenikäisille klo 12-20.
Paikalla on seurakunnan nuorisotyön työntekijöitä.
Tilassa on myös joitain alakouluikäisille suunnattuja tapahtumia.

 

RISTEYS

Risteys on rento ja freesi ilta Chapplessa torstaisin, jolloin kokoonnutaan ensin 18.00 etkoille. 19.00 on moderni messu ja sen jälkeen jatkot aina ysiin asti. Tuu joko viihtymään tai tekemään jotain puuhaa, esim. soittamaan, tekniikkatiimiin jne! Risteyksestä lisätietoja sen omilla sivuilla.

ISOSTOIMINTA

ROK, eli ryhmänohjaajakoulutus, eli isoskoulutus on paikka, jossa voi tutustua uusiin ihmisiin samalla kun saa ihan ilmaseksi ohjaamiskoulutusta! ROK tähtää tietenkin siihen, että voit tulla kesän leirille isoseksi.

Lisää isostoiminnasta sen omalla sivulla.

NUORTENILLAT

Nuorteniltoja on sekä Olarissa että Sodessa.

Olarin kerran kuukaudessa järjestettävissä ohjelmallisissa nuortenilloissa  lauletaan, leikitään ja funtsataan elämän tärkeitä juttuja. Joskus sisältö saattaa olla ihan toistakin, jos joku keksii jotain eeppistä. Nuorteniltoja kuvaakin pieni yllätyksellisyys ja vaihtelevuus. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja tekemään nuorteniltoja!

Soden (Soukantie 13) nuortenilloissa voi tavata kavereita, pelailla lautapelejä, juoda kaakaota, musisoida, jutella työntekijöiden kanssa ja olla vaan ja hengailla. Perjantaisin laitetaan myös jotain syötävää. Jokaiseen nuorteniltaan kuuluu myös hartaus tai messu, johon jokainen Sodessa oleva osallistuu.  Hartaudessa ja messussa saamme yhdessä rukoilla, laulaa ja hiljentyä Jumalan kasvojen edessä. Jokainen on myös tervetullut mukaan toteuttamaan nuorteniltojen hartauksia ja nuorten messuja. Tervetuloa mukaan! Nuortenillat jatkuvat 31.8. jälkeen kaksi kertaa viikossa: tiistaisin klo 19-21, jossa hartaus on illan päätteeksi ja perjantaisin klo 17-22, jossa messu on klo 20. Soden perjantain nuorten messuja käy pitämässä myös Olarin kasvatuksen papit. Lisätietoa tästä.

NUORTEN RYHMÄT

Kaipaatko säännöllistä tekemistä? Haluaisitko kokoontua yhteen samanhenkisten kavereiden kanssa?

Nuorten ryhmät on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Ryhmiä on erilaisia ja ne kokoontuvat jonkun tietyn teeman tai aiheen ympärille. Ryhmissä pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja  toimimaan itselle tärkeiden ja mieluisten asioiden parissa. Keväällä 2019 Espoonlahden seurakunnan Sodessa (Soukantie 13) kokoontuu Neulekerho sekä Changemaker Espoon paikallisryhmä. Lisäinfoa löydät täältä.