Mitä

LEIRIT, RETKET JA TAPAHTUMAT

Nuorisotyössä tapahtuu paljon erilaista – nuortenleirejä, retkiä mm. Maata Näkyvissä -festareille tai Taizéen Ranskaan, juhlia kauden päättyessä ja mm. itsenäisyyspäivänä. Näistä löydät uutisista ja ilmoittautumissivulta aina lisätietoa.

KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄ

Chapple on 3-6 -luokkalaisille avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 14-17. Tervetuloa pelailemaan pelejä, ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä Hannen, Juhan ja Timon kanssa!

 

AVOIMET OVET

Chapple on nuorille avoinna joka arkipäivä. Tuu paikalle ihan vaan hengaamaan, pelaamaan lautapelejä, juomaan kahvia tai pelaamaan vaikka biljardia. Tila on auki sua varten!

Chapple on auki nuorille:
Ma 17-20
Ti 17-20
Ke 17-20
Pe 18-21

RISTEYS

Risteys on rento ja freesi ilta Chapplessa torstaisin, jolloin kokoonnutaan ensin 18.00 etkoille hengaamaan ja syömään. 19.00 on moderni messu ja sen jälkeen jatkot aina ysiin asti. Tuu joko viihtymään tai tekemään jotain puuhaa, esim. soittamaan, tekniikkatiimiin jne! Risteyksestä lisätietoja sen omilla sivuilla.

NUORTENILTA

Nuortenilta on joka toinen lauantai Chapplessa klo 17-20, josta ohjelmallinen osuus on klo 17.30-18.30. Sinä aikana lauletaan, leikitään ja funtsataan elämän tärkeitä juttuja. Joskus sisältö saattaa olla ihan toistakin, jos joku keksii jotain eeppistä. Nuorteniltoja kuvaakin pieni yllätyksellisyys ja vaihtelevuus. Tervetuloa mukaan!

ISOSTOIMINTA

ROK, eli ryhmänohjaajakoulutus, eli isoskoulutus on paikka, jossa voi tutustua uusiin ihmisiin samalla kun saa ihan ilmaseksi johtamiskoulutusta! ROK tähtää tietenkin siihen, että voit tulla kesän leirille isoseksi.

Lisää isostoiminnasta sen omalla sivulla.