Mitä

LEIRIT, RETKET JA TAPAHTUMAT

Nuorisotyössä tapahtuu paljon erilaista – nuortenleirejä, retkiä mm. Maata Näkyvissä -festareille tai Taizéen Ranskaan, juhlia kauden päättyessä ja mm. itsenäisyyspäivänä. Näistä löydät uutisista ja ilmoittautumissivulta aina lisätietoa.

AVOIMET OVET

Chapple on nuorille avoinna joka arkipäivä. Tervetuloa paikalle koulun jälkeen! Tuu paikalle ihan vaan hengaamaan, pelaamaan lautapelejä, juomaan kahvia tai vaikka pelaamaan biljardia. Tila on auki sua varten!

Nuorten huone on auki nuorille:
Ma 14-19.45
Ti 14-19.45
Ke 14-19.45

Torstaisin 1-7-luokkalaisille klo 14-16, keväällä 2020 klo 15-17

Pe 18-20.45

KOULULAISTEN TOIMINTA CHAPPLE

Torstaisin klo 15-17  alkaen 9.1.2020 nuortentila auki vain 1-7-luokkalaisille. 15min ennen ovien sulkemista hartaus.
Mahdollisuus syödä omia eväitä, tehdä läksyjä ja viettää aikaa.

Tila on auki joka arkipäivä kaikenikäisille klo 12-20.
Paikalla on seurakunnan nuorisotyön työntekijöitä.
Tilassa on myös joitain alakouluikäisille suunnattuja tapahtumia.

 

RISTEYS

Risteys on rento ja freesi ilta Chapplessa torstaisin, jolloin kokoonnutaan ensin 18.00 etkoille. 19.00 on moderni messu ja sen jälkeen jatkot aina ysiin asti. Tuu joko viihtymään tai tekemään jotain puuhaa, esim. soittamaan, tekniikkatiimiin jne! Risteyksestä lisätietoja sen omilla sivuilla.

ISOSTOIMINTA

ROK, eli ryhmänohjaajakoulutus, eli isoskoulutus on paikka, jossa voi tutustua uusiin ihmisiin samalla kun saa ihan ilmaseksi ohjaamiskoulutusta! ROK tähtää tietenkin siihen, että voit tulla kesän leirille isoseksi.

Lisää isostoiminnasta sen omalla sivulla.

NUORTENILLAT

Ohjelmalliset nuortenillat

Kerran kuukaudessa järjestettävissä ohjelmallisissa nuortenilloissa  lauletaan, leikitään ja funtsataan elämän tärkeitä juttuja. Joskus sisältö saattaa olla ihan toistakin, jos joku keksii jotain eeppistä. Nuorteniltoja kuvaakin pieni yllätyksellisyys ja vaihtelevuus. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja tekemään nuorteniltoja!

 

NUORTEN RYHMÄT

Kaipaatko säännöllistä tekemistä? Haluaisitko kokoontua yhteen samanhenkisten kavereiden kanssa?

Nuorten ryhmät on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Ryhmiä on erilaisia ja ne kokoontuvat jonkun tietyn teeman tai aiheen ympärille. Ryhmissä pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja  toimimaan itselle tärkeiden ja mieluisten asioiden parissa. Syksyllä 2019 Espoonlahden seurakunnan Sodessa (Soukantie 13) kokoontuu Sporttikerho, Raamatturyhmä, Nuorten kuoro, Neulekerho sekä Changemaker Espoon paikallisryhmä. Lisäinfoa löydät täältä.

FISUFOORUMI

Fisufoorumissa eli nuorten avoimessa vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmässä otetaan vastaan nuorten ideoita ja apua Chapplen eri tapahtumien sekä iltojen toteuttamiseen.  Fisufoorumiin ovat tervetulleita kaikki nuoret, isoskoulutukseen osallistumista ei vaadita kävijöiltä.
Fisufoorumissa voit esimerkiksi:
◾Ideoida tulevia nuorisotyön erikoistapahtumia
◾Ehdottaa hankintoja ja toimintaa nuorten iltoihin
◾Ilmoittautua Chapplenerikoistapahtumiin vapaaehtoistehtäviin vaikkapa juontajaksi/leikittäjäksi/blokkariksi/tiskariksi/askartelupisteen ohjaajaksi /tarjoilujen esille laittajaksi.

Kokoontumiset Chapplessa klo 16.30-18.00 to 3.10., pe 8.11. ja to 28.11.