MAATA NÄKYVISSÄ -FESTARIT 15.-17.11.2019

Vuoden kovin viikonloppu lähestyy taas hurjaa vauhtia, nimittäin Maata Näkyvissa -festarit! Maata Näkyvissa -festarit ovat Pohjoismaiden suurimmat kristilliset nuorisofestarit, ja tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 35. kerran. Festarit kokoavat yhteen n. 20 000 nuorta ympäri Suomea Turun Gatorade Centerille ja Messukeskukseen 15.-17.11. 

Festareilla on paljon erilaisia kristillisiä musiikkikokoonpanoja, ja konserttien lisäksi festariohjelma pitää sisällään mm. Studioita ja workshoppeja. Suomalaisten artistien lisäksi festareille tulee tänä vuonna esiintyjiä myös esimerkiksi Isosta-Britanniasta. Festareiden esiintyjiin ja aikatauluihin voit tutustua osoitteessa maatanakyvissa.fi. Viime vuoden festareiden aftermovie on nähtävissä Youtubessa.

Matkaamme Turkuun bussilla yhdessä Tapiolan seurakunnan kanssa, ja bussi lähtee perjantaina Tapiolan kirkolta. Paluu tapahtuu samaan paikkaan sunnuntaina alkuillasta.  

Koska seurakunta sponsoroi retkeämme bussilla, jää Sinulle maksettavaksi 70€. Hinta pitää sisällään majoituksen, ruokailut ja itse festarin sisäänpääsyrannekkeen! Lähempänä festareita saat sitten vielä postia, mistä saat infoa viikonlopun aikatauluista. 

LMOITTAUDU TÄSTÄ.

Posted in Yleinen.