Lasketteluriparin isos- ja isäntähaku

SE on täällä! Koko syksyn on kysytty milloin SE alkaa! Ja nyt SE sitten vihdoin alkaakin! Nimittäin Lasketteluriparin isos- ja isäntähaku.

Lasketteluriparin isos- ja isäntähaku on erillishaku, koska valinnat tehdään liian myöhään kesälle talvileirin kannalta. Mutta kesän hakukin on kohta tulossa, malta siis sen osalta vielä.

Lasketteluriparille voi hakea isoseksi ainoastaan ryhmänohjaajakoulutuksensa päättäneet ja todistuksen saaneet eli siis käytännössä ROK2 ja siitä ylöspäin.

Isännäksi voit hakea vain, jos sinulla on Olarin isäntäkoulutus jo plakkarissa, riittävä leirikokemus, ehtoollisavustusoikeus ja vähintään 18-vuoden ikä.

Miten sitten haet tässä erillishaussa?

  1. Tarkista käykö lasketteluriparin päivämäärät ja tapaamisajat sinulle osoitteesta http://riparit.chapple.fi/rippikoulut2020/2-laskettelu/
  2. Kirjoita sähköposti  ja otsikoi se Lasketteluripari isonen/isäntä
  3. Kerro nimesi,  ROK vuosikertasi ja kuinka monta kertaa olet ollut isosena/isäntänä
  4. Liitä kuva itsestäsi liitteeksi
  5. Kerro miksi haluat isoseksi/isännäksi, mitä vahvuuksia sinulla on niihin hommiin ja missä haluaisit kehittyä
  6. Kerro, jos sinulla on säestystaitoa ja soitin jota osaat soittaa
  7.  Laskettelukokemuksesi
  8. Lähetä hakemus viimeistään 16.12. hanne.seppa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi (Wa-viestit eivät käy hakemuksesta)

Lasketteluriparin isonen/isäntä saa normaalin leiripalkkion leiristä sekä seurakunnan kustantaman hissilipun + ylläpidon leirikeskuksessa. Isonen/isäntä huolehtii itse omat lasketteluvälineensä tai niiden vuokrauksen. Kypärä on pakollinen.

Lasketteluriparin työntekijät tekevät yhdessä valinnat hakemusten pohjalta ja ilmoittavat ennen joulua valituille paikasta leirillä.

Posted in Yleinen.