Nuorten parissa toimivat

Antti Malinen

Hei! Olen Antti. Kävin fillaririparin vuonna 1995. Silloin Olarin seurakunnan nuorisotyö tempaisi minut mukaansa niin suurella voimalla, etten ole siitä vieläkään irti päässyt. Tällä hetkellä hoidan rippikoulupapin tehtäviä. Työhöni näin ollen kuuluu papin tavallisten töiden ohella vastuu seurakuntamme kaikkien riparien organisoinnista ja isostoiminnan kehittämistä. Olen myös Risteyksessä kuukausittain. Välillä minua saattaa nähdä muissakin kasvatuksen tiimin jutuissa. Vaikutan myös Olarin koulussa ja lukiossa sekä koulupastorina  että tuntiopettajana.

Pidän hyvästä ruuasta ja sen vuoksi yritän pitää myös urheilusta – erityisesti lenkkeilystä ja pyöräilystä. Harrastan kuorolaulua ja edelleen vähän partiota. Luen mielelläni, vaikka tähän ei viime vuosina ole juuri jäänyt aikaa perhe-elämän pyörteissä. Viime aikoina Hercule Poirot -filmit ja Uusi Sherlock ovat vieneet minut telkkarin ääreen, vaikka yleensä vietän iltaa mieluummin lautapelien kuin television kanssa.

Lempikohtani Raamatusta: Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi. (Jes. 53:10)

Sähköposti: antti.malinen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 041  539 8778

Jussi Koski

Olen nuorisopappi ja usein hyvin innostunut työstäni! Tuntuu mahtavalta kohdata Jumalaa erilaisten ihmisten kanssa ja pohtia yhdessä elämän tärkeitä asioita. Harrastelen monenlaista, ja välillä tuntuu, että mihin se aika oikein meneekään. Eniten aikaa nykyään vie tubettaminen, mun elämää löydätkin paljon www.youtube.com/pastorific -kanavalta.

Mun häsät: #dataaminen #musanteko #videokuvaus #tubetus #lumilautailu #golf

Lempikohtani Raamatusta: Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani.(Gal. 2:20)

Sähköposti: jussi.koski(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 745 6706

Tapio Suontakanen

Moikka, olen Tapio-pappi.

Sähköposti: tapio.suontakanen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 409 4047

Anne Sarasmaa

Hei, olen Anne ja kannan kassia jossa teksti: ”Mie voin lähteä Karjalast, mut Karjala ei lähe miust”. Opettelen olemaan espoolainen, vähitellen alkaa sujua…Tykkään ihmisistä ja puhumisesta, kalkatusta riittää. Intohimoisesti suhtauden lapsiini (neljä poikaa) ja puolisooni, urheiluun (juoksu, hiihto, uinti, sali, soutu ym. omat ja perheen muut lajit) ja gospelmusiikkiin. Harrastuksena siis kuntoilu ja keikat! Lisäksi olen jo yli 10 vuotta ollut Emmerdalen (tutuille ”emmentaali”, niitä Maikkarin laatusarjoja) ystävä.

Raamatussa on monta suurta: Tässä yksi suosikkini:
 ”Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit eivät henkivallat, ei mikään nykyinen  eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme.” (Room 8: 38-39)

Sähköposti: anne.sarasmaa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 551 4426 (Myös WhatsApp)

Timo Kekkonen

Moro! Olen Timo ja olen ollut Olarissa jo hyvän tovin töissä. Parhaiten minuun törmää Chapple illoissa, alakouluilla, kerhojutuissa, ROKissa ja ripareilla. Saattaa mun naamaa ja ääntä nähdä myös sosiaalisen median sovelluksissa. Tykkään tehdä juttuja (uuh yllättävää) ja useimmiten minut voikin bongata bilispöydän viereltä.

Lempikohtani Raamatusta: Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.
Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet. (Matt. 6:33-34)

Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 364 8983

Johanna Flinkman

Moikka, olen Johanna-erityisnuorisotyönohjaaja

Sähköposti: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 438 0165

Annukka Saaristo

Moikka, olen Annukka ja toimin Olarissa nuorisotyönohjaajana.

Sähköposti: annukka.saaristo(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 – 763 6212 (Myös WhatsApp:ssa)

Hanne Seppä

Heissulivei, olen Hanne vs. nuorisotyönohjaaja. Minut tapaa useimmiten Chapplessa. Kuulun myös nuorten ja ROK-leirien vakiokalustoon, vähän niin kuin nuortenveisut tai nitisevät kerrossängytkin. Aika usein voit myös nähdä mun päivityksiä Instassa chapplenuorissa tai snäpissäkin chapplenuorettt. Omistan hurjan huonon huumorintajun, mutta koitan paikata sitä heittäytymällä (poni)leikkien ja (lauta)pelien maailmaan.

Sähköposti: hanne.seppa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 513 0856 (Myös WhatsApp:ssa)

Juha Pohjois-Koivisto

Hellou! Mä oon Juha! Mä oon kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ja pääkaupunkiseudulle rantauduin opiskelemaan nuorisotyönohjaajaksi 2006 tammikuussa. Ennen Diakista valmistumista aloin jo tekemään ensimmäistä sijaisuutta seurakunnan nuorisotyönohjaajajana ja edelleenkin näissä töissä on mahtavaa olla töissä! Meitsi innostuu muun muassa pakohuonepeleistä, singstarista, lautapeleistä, kilpailemisesta ja kauhugenre on mulle aika pop! Oon myös ahkera geokätköilyn harrastaja! Työssä parasta on kun pääsee leireilemään ja sitä kautta kokemaan Pyhän läsnäoloa! Töistä mut tavoittaa käytännössä Chapplesta, sillä toimin tällä hetkellä Chapplen yhteisötyöntekijänä kohdaten nuorten lisäksi kaiken ikäisiä Chapplen kävijöitä. Iltaisin Chapplessa keskityn nuorten kanssa olemiseen.  Tuu moikkaa!

Lempikohtani Raamatusta: Anne ehti ensin valita tälle sivulle saman Raamatunkohdan lempikohdaksi, mikä mullakin on lempikohta! Mutta tää on vain niin mahtava, että pakko on laittaa näkyviin tuplasti: ”Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme.” (Room 8: 38–39)

Sähköposti: juha.pohjois-koivisto(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 401 7464