Nuorten parissa toimivat

Antti Malinen

Hei! Olen Antti. Kävin fillaririparin vuonna 1995. Silloin Olarin seurakunnan nuorisotyö tempaisi minut mukaansa niin suurella voimalla, etten ole siitä vieläkään irti päässyt. Tällä hetkellä hoidan rippikoulupapin tehtäviä. Työhöni näin ollen kuuluu papin tavallisten töiden ohella vastuu seurakuntamme kaikkien riparien organisoinnista ja isostoiminnan kehittämistä. Olen myös Risteyksessä kuukausittain. Välillä minua saattaa nähdä muissakin kasvatuksen tiimin jutuissa. Vaikutan myös Olarin koulussa ja lukiossa sekä koulupastorina  että tuntiopettajana.

Pidän hyvästä ruuasta ja sen vuoksi yritän pitää myös urheilusta – erityisesti lenkkeilystä ja pyöräilystä. Harrastan kuorolaulua ja edelleen vähän partiota. Luen mielelläni, vaikka tähän ei viime vuosina ole juuri jäänyt aikaa perhe-elämän pyörteissä. Viime aikoina Hercule Poirot -filmit ja Uusi Sherlock ovat vieneet minut telkkarin ääreen, vaikka yleensä vietän iltaa mieluummin lautapelien kuin television kanssa.

Lempikohtani Raamatusta: Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi. (Jes. 53:10)

Sähköposti: antti piste malinen ät evl piste fi
Puhelin: 041 – 539 8778

Jussi Koski

Olen nuorisopappi ja usein hyvin innostunut työstäni! Tuntuu mahtavalta kohdata Jumalaa erilaisten ihmisten kanssa ja pohtia yhdessä elämän tärkeitä asioita. Harrastelen monenlaista, ja välillä tuntuu, että mihin se aika oikein meneekään. Eniten aikaa nykyään vie tubettaminen, mun elämää löydätkin paljon www.youtube.com/pastorific -kanavalta.

Mun häsät: #dataaminen #musanteko #videokuvaus #tubetus #lumilautailu #golf

Lempikohtani Raamatusta: Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani.(Gal. 2:20)

Sähköposti: jussi piste koski ät evl piste fi
Puhelin: 040 – 745 6706

Julius Säteri

Nuorisotyönohjaaja, jonka silmäteränä on pieni Nelli-kissa ja jolle urheilun seuraaminen ja hassut jutut ovat intohimo. Välitän nuorten kuulumisista ja just sun mielestä tärkeistä asioista. Jos kaipaat tsemppiä, naurua, juttutuokiota tai vaikka rukousta, niin tuu juttelemaan tai laita vaik wapis viestiä.

Ois tosi hauska muutenkin nähdä teitä mahdollisimman monia meidän toiminnassa mukana. Mua voi nähdä mm. Chapplessa iltaisin, nuortenleireillä, retkillä ja reissuilla, ROKissa ja ripareilla.

Mun häsät: #kissa #kissavideot #välittävä #huumorintajuinen #auttavainen

Aarre Raamatusta: Te kaikki olette Jumalan lapsia, kun uskotte Kristukseen Jeesukseen. (Gal. 3:26)

Sähköposti: julius piste sateri ät evl piste fi
Puhelin: 040 – 513 0856 (Myös WhatsApp:ssa)

Mika Leppäaho

Moikka, olen Mika ja toimin Olarissa nuorisotyönohjaajana. Minua näkee parhaiten Chapplessa. Soitan ukulelea ja pidän siitä tunteja.

Sähköposti: mika piste leppaaho ät evl piste fi
Puhelin: 040 – 763 6212 (Myös WhatsApp:ssa)

Suvi Kaikkonen

Moikka! Mä olen Suvi. Oon seurakunnassa töissä, koska uskon, että kaikki hyvä tässä maailmassa tapahtuu suhteissa. Suhteessa toisiin, Jumalaan ja itseen. Paljon enempää ei sitten tarvitakaan. Haluan tehdä työtä sen eteen, että kaikilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet kasvaa näissä suhteissa. Mun työsopimuksessa lukee ”erityisnuorisotyönohjaaja”.

Minulla on aviomies, jonka kanssa asumme pikkuruisessa yksiössä Helsingin keskustassa. Vapaa-ajallani en oikein tee mitään järkevää, ja välillä mietinkin, pitäisikö minun hankkia elämä. Vielä en ole ryhtynyt. Sen sijaan olen lähtenyt lenkille tai lukenut dekkarin.

Oletko koskaan miettinyt, miksi kutsuessasi ystävää luoksesi imperatiivilla tule tänne, sanot huomaamattasi tosiasiassa tulet tänne? Minä olen, sillä suhtaudun kielitieteeseen melko intohimoisesti. Vastaus löytyy suomen kielen historiasta. Käskymuodolla on ollut alunperin pääte -k —> tulek tänne, joka on vuosisatojen kulunut pois. Vanhan päätteen haamu on kuitenkin jäänyt kummittelemaan kieleemme. Sen näkee siitä, että tuplaamme puheessa imperatiivin jälkeen tulevan sanan ekan konsonantin. Eikö ole metka juttu tämä loppukahdennus! Yleensä kuitenkin kutsun jotakuta luokseni muista syistä kuin päästääkseni haamun valloilleen. Tärkein niistä on tuolla alussa; uskon kaiken hyvän tapahtuvan suhteessa.

Raamattu herättää minussa uskon ja ihastuksen lisäksi myös ärtymystä, kummastusta, epäuskoa ja hilpeyttä. Katso nyt (huomaa, että mielessäsi luet katson nyt; taas se haamu kummittelee) tätäkin tekstiä 4. Mooseksen kirjasta: ”Kun aasi näki Herran enkelin, se laskeutui makuulle Bileam (tää on aasin sen aasin isäntä) selässään, ja Bileam löi vihoissaan aasia kepillä. Silloin Herra antoi aasille kyvyn puhua. Se sanoi Bileamille: ”Mitä pahaa minä olen tehnyt, kun lyöt minua nyt jo kolmannen kerran?” Bileam sanoi aasille: ”Sinä vikuroit! Jos minulla nyt olisi miekka, tappaisin sinut heti paikalla!” Aasi sanoi Bileamille: ”Minähän olen sinun aasisi, jolla olet ratsastanut iät ja ajat. Olenko minä koskaan ennen vikuroinut?” Bileam vastasi: ”Et ole.”

Siis ei voi olla huono huumorintaju Jumalalla, jos se laittaa aasinkantturan keskustelemaan asiallisesti väkivaltaiseksi äityneen isäntänsä kanssa.

Sähköposti: suvi piste kaikkonen ät evl piste fi
Puhelin: 040 5465 197 (myös Whatsappissa)

Taru Hytönen

Moikka, olen Taru. Teen monenlaisia hommia, sillä osittain teen myös erityisnuorisotyötä. Vedän erilaisia ryhmiä, pidän Junnukulmaa, käyn kouluilla ja olen leireillä mukana. Minuun voi törmätä siis melkein missä vain. 🙂 Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, retkeillä, mökkeillä, kakkuilla ja muunmuassa matkustella. Kotoa minulta löytyy 8 -ja 4- vuotiaat pojat.

Lempiraamatunkohta: ”Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. Sinä suojelet minua kädelläsi ,johdatat paimensauvallasi.” (Psalmi 23:4)

Puhelin: 040 509 8208 (Myös WhatsApp)
Sähköposti: taru.hytonen(a)evl.fi

Marjo Parttimaa

Moikka, olen Marjo-pappi.

Puhelin: 050 409 4047
Sähköposti: marjo piste parttimaa (at) evl piste fi

Anne Sarasmaa

Hei, olen Anne ja kannan kassia jossa teksti: ”Mie voin lähteä Karjalast, mut Karjala ei lähe miust”. Opettelen olemaan espoolainen, vähitellen alkaa sujua…Tykkään ihmisistä ja puhumisesta, kalkatusta riittää. Intohimoisesti suhtauden lapsiini (neljä poikaa) ja puolisooni, urheiluun (juoksu, hiihto, uinti, sali, soutu ym. omat ja perheen muut lajit) ja gospelmusiikkiin. Harrastuksena siis kuntoilu ja keikat! Lisäksi olen jo yli 10 vuotta ollut Emmerdalen (tutuille ”emmentaali”, niitä Maikkarin laatusarjoja) ystävä.

Raamatussa on monta suurta: Tässä yksi suosikkini:
 ”Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit eivät henkivallat, ei mikään nykyinen  eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme.” (Room 8: 38-39)

Puhelin: 040 551 4426 (Myös WhatsApp)
Sähköposti: anne.sarasmaa(a)evl.fi

Timo Kekkonen

Terve! Tämä nuorisotyönohjaaja on alun perin lähtöisin Savon sydämestä tai ainakin sen vierestä eli Varkaudesta, mutta olen nyt asustellut täällä pääkaupunkiseudulla jo hyvän tovin. Työtäni täällä teen erityisesti alakouluikäisten parissa. Minuun voi törmäillä kouluilla, kerhoissa, leireillä, kirkossa, kappeleilla, Ison Omenan Chapple-tilassa ja monessa muussakin paikassa. Ja aina kun näkee, niin saa siis tulla juttelemaan.

Lempikohta Raamatusta: ”Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin. Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet.” (Matt. 6:33–34)

Puhelin: 050 364 8983 (Myös WhatsApp ja snäppi)
Sähköposti: timo.j.kekkonen(a)evl.fi