Nuorten parissa toimivat

Antti Malinen

Hei! Olen Antti. Kävin fillaririparin vuonna 1995. Silloin Olarin seurakunnan nuorisotyö tempaisi minut mukaansa niin suurella voimalla, etten ole siitä vieläkään irti päässyt. Tällä hetkellä hoidan rippikoulupapin tehtäviä. Työhöni näin ollen kuuluu papin tavallisten töiden ohella vastuu seurakuntamme kaikkien riparien organisoinnista ja isostoiminnan kehittämistä. Olen myös Risteyksessä kuukausittain. Välillä minua saattaa nähdä muissakin kasvatuksen tiimin jutuissa. Vaikutan myös Olarin koulussa ja lukiossa sekä koulupastorina  että tuntiopettajana.

Pidän hyvästä ruuasta ja sen vuoksi yritän pitää myös urheilusta – erityisesti lenkkeilystä ja pyöräilystä. Harrastan kuorolaulua ja edelleen vähän partiota. Luen mielelläni, vaikka tähän ei viime vuosina ole juuri jäänyt aikaa perhe-elämän pyörteissä. Viime aikoina Hercule Poirot -filmit ja Uusi Sherlock ovat vieneet minut telkkarin ääreen, vaikka yleensä vietän iltaa mieluummin lautapelien kuin television kanssa.

Lempikohtani Raamatusta: Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi. (Jes. 53:10)

Sähköposti: antti.malinen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 041  539 8778

Henri Röytiö

Moi, olen nuorisopappi Henri!

Sähköposti: henri.roytio(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 511 5604

Jussi Koski

Olen nuorisopappi ja usein hyvin innostunut työstäni! Tuntuu mahtavalta kohdata Jumalaa erilaisten ihmisten kanssa ja pohtia yhdessä elämän tärkeitä asioita. Harrastelen monenlaista, ja välillä tuntuu, että mihin se aika oikein meneekään. Eniten aikaa nykyään vie tubettaminen, mun elämää löydätkin paljon www.youtube.com/pastorific -kanavalta.

Mun häsät: #dataaminen #musanteko #videokuvaus #tubetus #lumilautailu #golf

Lempikohtani Raamatusta: Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani.(Gal. 2:20)

Sähköposti: jussi.koski(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 745 6706

Inari Varimo

Moi, olen varkkapappi Inari

Sähköposti: inari.varimo(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 0503580979

Saara Jurvakainen

Hei, olen nuorisotyönohjaaja Saara ja olen tämän syksyn mukana Olarin seurakunnassa. Minut tunnistaa villasukista, vaaleasta ponihännästä sekä hymystä, joita näet useaan otteeseen Chapplen tiloissa. Tulet näkemään minua myös ROK-koulutuksessa sekä Risteyksessä.

Tervetuloa moikkamaan sekä kertomaan hauskoja tai vähämmänkin hauksoja juttuja, joita voidaan yhdessä pohtia ja naureskella.
Haluan jakaa lempi Raamatunkohtani piristykseksi päivään: Matt.6:25-34

Sähköposti: saara.jurvakainen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 4327 518

Timo Kekkonen

Moro! Olen Timo ja olen ollut Olarissa jo hyvän tovin töissä. Parhaiten minuun törmää Chapple illoissa, alakouluilla, kerhojutuissa, ROKissa ja ripareilla. Saattaa mun naamaa ja ääntä nähdä myös sosiaalisen median sovelluksissa. Tykkään tehdä juttuja (uuh yllättävää) ja useimmiten minut voikin bongata bilispöydän viereltä.

Lempikohtani Raamatusta: Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.
Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet. (Matt. 6:33-34)

Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 364 8983

Johanna Flinkman

Oon erityisnuorisotyönohjaaja ja melko usein paikalla Chapplessa. Bongata saattaa myös Chapplen ulkopuolella Ison Omenan ympäristössä tai Tiistilän koululla pyörimässä. Leireilen ainakin Colourful Espoo-nuortenleireillä sekä kehitysvammaisten nuorten kanssa ja tietty ripareilla. Tykkään Jumalasta, työstäni ihmisten kanssa, luonnosta, hevosista, tanssimisesta ja aika paljon kaikesta muustakin.

Raamattu on huikee: Yksi monista itseäni erityisesti puhuttelevista kohdista on Room. 8:31 “Mitä voimme tästä päätellä? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” Ei niin kukaan.

Sähköposti: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 438 0165

Aletta Palosaari

Moikka! Mä oon Aletta ja oon nuorisotyönohjaaja ja täällä Olarissa oon ollu töissä vaihtelevasti vuodesta 2009 asti.  Kirkolta, Chapplesta tai muualta seurakuntahommista mut tavoittaa tällä hetkellä kolmena päivänä viikosta, sillä töiden ohessa viimeistelen varhaiskasvatuksen opettajan tutkintoani. Tykkään lautapeleistä, musiikista ja muista taiteista, mun perheestä ja ystävistä, sotahistoriasta ja elokuvista. Erityisesti mun duunissa tykkään ripareista 🙂

Lempikohtani Raamatusta: Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta.
Sef 3:17

Sähköposti: aletta.palosaari(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 5098208 (Myös WhatsApp:ssa)

Hanne Seppä

Heissulivei, olen Hanne nuorisotyönohjaaja. Mut tapaa useimmiten syksystä 2019  lähtien alakouluyhteistyöstä sekä koululaisten tapahtumissa ja leireillä. Jatkossa teen siis töitä vähän nuorempien nuorten parissa, mutta vaikka en Chapplessa enää ihan aina näykään (paitsi koululaisten iltapäivässä), en ole lähtenyt Olarista. Edelleen jatkan harvakseltaan ROKissa ja toisinaan pyörin myös kerhonohjaajien seurassa. Omistan hurjan huonon huumorintajun, mutta koitan paikata sitä heittäytymällä (poni)leikkien ja (lauta)pelien maailmaan. Joskus  vapaa-ajalla saatan olla kehä3:sen ulkopuolella opiskelemassa, partiossa tai vapaaehtoisena  saapastelemassa.

Tällä hetkellä Raamatusta puhuttelee: Tämä on se sanoma, jonka te alusta alkaen olette kuulleet: meidän tulee rakastaa toisiamme. 1.Joh. 3:11

Sähköposti: hanne.seppa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 513 0856 (Myös WhatsApp:ssa)

Juha Pohjois-Koivisto

Moi! Mä olen yhteisötyöntekijä Juha. Meitsi heiluu Chapplessa lähes aina kun oon töissä. Mua voi siellä aina haastaa kortti- ja lautapeleihin! Chapplen lisäksi teen pari rippikoulua vuodessa ja ohjaan nuorten vapaaehtois- ja vaikuttamisryhmä Fisufoorumia.  Lautapelien lisäksi mun sydäntä lähellä on leireily, geokätköily, pokemonit ja kauhuleffat.

Lempikohtani Raamatusta: Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room. 8: 38-39)

Sähköposti: juha.pohjois-koivisto(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 401 7464 (Myös WhatsApp:ssa)