Nuorten parissa toimivat

Antti Malinen

Hei! Olen Antti. Kävin fillaririparin vuonna 1995. Silloin Olarin seurakunnan nuorisotyö tempaisi minut mukaansa niin suurella voimalla, etten ole siitä vieläkään irti päässyt. Tällä hetkellä hoidan rippikoulupapin tehtäviä. Työhöni näin ollen kuuluu papin tavallisten töiden ohella vastuu seurakuntamme kaikkien riparien organisoinnista ja isostoiminnan kehittämistä. Olen myös Risteyksessä kuukausittain. Välillä minua saattaa nähdä muissakin kasvatuksen tiimin jutuissa. Vaikutan myös Olarin koulussa ja lukiossa sekä koulupastorina  että tuntiopettajana.

Pidän hyvästä ruuasta ja sen vuoksi yritän pitää myös urheilusta – erityisesti lenkkeilystä ja pyöräilystä. Harrastan kuorolaulua ja edelleen vähän partiota. Luen mielelläni, vaikka tähän ei viime vuosina ole juuri jäänyt aikaa perhe-elämän pyörteissä. Viime aikoina Hercule Poirot -filmit ja Uusi Sherlock ovat vieneet minut telkkarin ääreen, vaikka yleensä vietän iltaa mieluummin lautapelien kuin television kanssa.

Lempikohtani Raamatusta: Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi. (Jes. 53:10)

Sähköposti: antti.malinen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 041  539 8778

Jussi Koski

Olen nuorisopappi ja usein hyvin innostunut työstäni! Tuntuu mahtavalta kohdata Jumalaa erilaisten ihmisten kanssa ja pohtia yhdessä elämän tärkeitä asioita. Harrastelen monenlaista, ja välillä tuntuu, että mihin se aika oikein meneekään. Eniten aikaa nykyään vie tubettaminen, mun elämää löydätkin paljon www.youtube.com/pastorific -kanavalta.

Mun häsät: #dataaminen #musanteko #videokuvaus #tubetus #lumilautailu #golf

Lempikohtani Raamatusta: Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani.(Gal. 2:20)

Sähköposti: jussi.koski(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 745 6706

Mika Leppäaho

Moikka, olen Mika ja toimin Olarissa nuorisotyönohjaajana. Minua näkee parhaiten Chapplessa. Soitan ukulelea ja pidän siitä tunteja.

Sähköposti: mika piste leppaaho ät evl piste fi
Puhelin: 040 – 763 6212 (Myös WhatsApp:ssa)

Tapio Suontakanen

Moikka, olen Tapio-pappi.

Sähköposti: tapio.suontakanen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 409 4047

Hanne Seppä

Heissulivei, olen Hanne vs. nuorisotyönohjaaja. Minut tapaa useimmiten Chapplessa. Kuulun myös nuorten ja ROK-leirien vakiokalustoon, vähän niin kuin nuortenveisut tai nitisevät kerrossängytkin. Aika usein voit myös nähdä mun päivityksiä Instassa chapplenuorissa tai snäpissäkin chapplenuorettt. Omistan hurjan huonon huumorintajun, mutta koitan paikata sitä heittäytymällä (poni)leikkien ja (lauta)pelien maailmaan.

Sähköposti: hanne.seppa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 513 0856 (Myös WhatsApp:ssa)

Anne Sarasmaa

Hei, olen Anne ja kannan kassia jossa teksti: ”Mie voin lähteä Karjalast, mut Karjala ei lähe miust”. Opettelen olemaan espoolainen, vähitellen alkaa sujua…Tykkään ihmisistä ja puhumisesta, kalkatusta riittää. Intohimoisesti suhtauden lapsiini (neljä poikaa) ja puolisooni, urheiluun (juoksu, hiihto, uinti, sali, soutu ym. omat ja perheen muut lajit) ja gospelmusiikkiin. Harrastuksena siis kuntoilu ja keikat! Lisäksi olen jo yli 10 vuotta ollut Emmerdalen (tutuille ”emmentaali”, niitä Maikkarin laatusarjoja) ystävä.

Raamatussa on monta suurta: Tässä yksi suosikkini:
 ”Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit eivät henkivallat, ei mikään nykyinen  eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme.” (Room 8: 38-39)

Sähköposti: anne.sarasmaa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 040 551 4426 (Myös WhatsApp)

Johanna Flinkman

Moikka, olen Johanna-erityisnuorisotyönohjaaja

Sähköposti: johanna.flinkman(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 438 0165

Timo Kekkonen

Moikka, olen Timo-nuorisotyönohjaaja

Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi
Puhelin: 050 364 8983