Tarvikkeiden vuokraus

SALIBANDYKAUKALO

Olarin seurakunnan Kouluikäisillä on käytössään salibandykaukalo, jota voi vuokrata erilaisiin liikuntatapahtumiin. Kaukalo on Kansainvälisen salibandyliiton hyväksymä Variformin EPP -sekoitteesta kehittämä malli.

Kaukalon yksi elementti painaa 1,5 kg ja kaukalon kokonaispainoksi muodostuu 84 kg. Kaukalon mitat ovat 30 m x 15 m. Elementit eivät naarmuta lattiaa. Kaukalo on kevyt koota ja purkaa ja se on keveydestään huolimatta tukeva. Kuljetus tapahtuu kätevästi peräkärryllä. Mukana kulkee myös maalit kooltaan 140 cm x 105 cm.

Olarin seurakunnan seurakuntaneuvoston vahvistaman päätöksen mukaan kaukalon vuokra on 85€/vrk tai 5€/h.

KANOOTIT

Olarin seurakunnan Kouluikäisillä on käytössään 7 kanoottia ja niiden kuljettamiseen tarkoitettu traileri. Mukana kulkee pelastusliivit ja muut asianmukaiset varusteet. Kanootit ovat tarkoitettu ohjatuun ja valvottuun käyttöön, ei vapaa-ajan melontaan. Kanoottien ja lisävarusteiden vuokraus onnistuu lisäksi vain seurakuntien, partiolippukuntien ja muiden Olarin seurakunnan yhteistyökumppanien käyttöön.

Kanoottien vuokrahinta on 63€/vrk koko 7 kanootin setti oheistarvikkeineen tai 9 e/vrk/kanootti.

LUMIKENGÄT

Olarin seurakunnan Kouluikäisillä on käytössään 30 paria lumikenkiä. Niistä 25 kpl on tarkoitettu lapsille (painoraja 70 kg) ja 5 kpl aikuisille. Mukana kulkee myös 30 -paria sauvoja.

Lumikenkien siteessä on kengän koon säätö sekä helpot ja tukevat kiinnitysnauhat, joilla kenkä kuin kenkä saadaan varmasti kiinni. Side on lukittavissa joko kiinteäksi tai vapaasti keinuvaksi. Pitkiä nousuja ajatellen siteestä löytyy myös vaihtoehtoasento, jolloin kävely on yhtä helppoa kuin tasamaalla. Lumikenkien mukana tulevissa sauvoissa on portaaton pituussäätö.

Lumikenkiä ja sauvoja vuokrataan vain seurakuntien, partiolippukuntien ja muiden Olarin seurakunnan yhteistyökumppanien käyttöön. Ei yksityishenkilöille. Yhden lumikenkä- ja sauvaparin vuokra on 8€/vrk.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

Timo Kekkonen
Nuorisotyönohjaaja 1.3. alkaen
Puhelin: 050 364 8983
Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi