Kerhot

KERHOJEN KEVÄT 2021

Kevään kerhokausi päättyy huhtikuun lopussa.

Ilmoitamme näillä sivuilla syksyllä 2021 alkavista kerhoista myöhemmin.

Infoamme kerhokautta koskevista asioista myös somekanavissamme Olarilurppa (facebook) ja Olarilurppa(instagram),joten ne kannattaa ottaa seurantaan.

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja niitä ohjaavat  nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhokausi alkaa tammikuussa ja päättyy huhtikuussa. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja.

Kerhot ovat ilmaisia.

Lisätiedot  Timolta 050 364 8983

 

KEVÄTKAUDEN 2021 KERHOT
(lisäämme tänne kerhoja, sitä mukaa kun niitä varmistuu)

 

ASKARTELUKERHO: 1-3lk MAANANTAISIN klo 17-18.30 OLARIN KAPPELILLA

LIIKUNTAKERHO: 1-2lk TIISTAISIN klo 16-17 KUITINMÄEN PERUSKOULULLA

TEATTERIKERHO: 4-6lk TIISTAISIN klo 17-18.30 OLARIN KAPPELILLA

PUUHAKERHO: 1-3lk TIISTAISIN klo 18-19.30 MATINKAPPELILLA

 

KERHOESITTELYT

Askartelukerho Kerhossa keskitytään eniten erilaiseen askartelemiseen. Jos tykkäät siis näperrellä, koristella ja olla luova, niin tämä voi olla kerho juuri sinun makuusi.

Liikuntakerho Kerhossa pääsee liikkumaan, leikkimään ja pelailemaan yhdessä ohjaajien kanssa. Luvassa erilaisia pallopelejä, temppuratoja ja hauskaa liikuntaa. Tule mukaan hauskaan ja rentoon porukkaan.

Teatterikerho Täällä jokainen pääsee kokeilemaan ja opettelemaan näyttelemistä mukavassa ryhmässä. Kerhossa käydään läpi teatterin eri osa-alueita erilaisten harjoitusten avulla. Täällä pääset niin näyttelemään, improvisoimaan, käsikirjoittamaan ja pitämään hauskaa.

Puuhakerho Kerhossa tehdään yhdessä monipuolisesti. Yhdessä tekeminen voi olla askartelua, maalaamista, yhdessä leikkimistä tai melkein mitä vaan.

 

KERHOPAIKAT

Olarin seurakunnan kerhot toimivat joka puolella seurakunnan aluetta. Liikuntakerhot ovat pääosin alueen kouluilla ja muut kerhot omissa tiloissamme. Kaikkien seurakuntamme kerhopaikkojen osoitteet ja kartta löytyvät tältä sivulta. Mikäli kerhopaikalle löytäminen tuottaa ongelmia, niin soita ihmeessä työntekijöille. He osaavat neuvoa parhaan tietonsa mukaan oikeaan osoitteeseen.

OSOITTEET

Kuitinmäen peruskoulu, Friisinkalliontie 4
Matinkappeli, Liisankuja 3
Chapple, Iso Omena
Olarin kappeli, Kuunkehrä 4

 

Löydät meidät myös facesta ja instagramista