Kerhot

KERHOJEN KEVÄT 2022

Kevään kerhokausi starttaa 1.2.2022 alkaen

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja jatkuu, niin pitkään, kun kerhoissa on tilaa.

Ilmoittautumaan pääsee tämän linkin kautta

Infoamme kerhokautta koskevista asioista myös somekanavissamme Olarilurppa (facebook) ja Olarilurppa(instagram),joten ne kannattaa ottaa seurantaan.

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja niitä ohjaavat  nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhokausi alkaa tammikuussa ja päättyy huhtikuussa. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja.

Kerhot ovat ilmaisia.

Lisätiedot  Timo Kekkonen 050 364 8983 timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

 

KEVÄÄN 2022 KERHOT
(lisäämme tänne kerhoja, sitä mukaa kun niitä varmistuu)

 

TIISTAI

klo 17.30-19 Näytelmä ja ilmaisutaitokerho 3-6-lk Matinkappelilla

 

KESKIVIIKKO

klo 18.-19.30 Kokkikerho 4-6-lk Matinkappelilla

 

KERHOESITTELYT

Kokkikerho Kerhossa saat päästää luovuutesi valloilleen ohjaajien opastuksella. Jokaisella kerralla valmitamme yhdessä suolaista tai makeaa kokkailua.

Näytelmä ja ilmaisutaitokerho Täällä jokainen pääsee kokeilemaan ja opettelemaan näyttelemistä mukavassa ryhmässä. Kerhossa käydään läpi teatterin eri osa-alueita erilaisten harjoitusten avulla. Täällä pääset niin näyttelemään, improvisoimaan, käsikirjoittamaan ja pitämään hauskaa.

 

 

KERHOPAIKAT

Olarin seurakunnan kerhot toimivat joka puolella seurakunnan aluetta. Liikuntakerhot ovat pääosin alueen kouluilla ja muut kerhot omissa tiloissamme. Kaikkien seurakuntamme kerhopaikkojen osoitteet ja kartta löytyvät tältä sivulta. Mikäli kerhopaikalle löytäminen tuottaa ongelmia, niin soita ihmeessä työntekijöille. He osaavat neuvoa parhaan tietonsa mukaan oikeaan osoitteeseen.

OSOITTEET

Matinkappeli, Liisankuja 3
Chapple, Iso Omena
Olarin kappeli, Kuunkehrä 4

 

Löydät meidät myös facesta ja instagramista