Kerhot

KERHOJEN SYKSY 2020

Koronatilanteesta johtuen kerhokautemme alku siirtyy viikolle 39 (21.9 alkaen).

Tiloissamme on käytössä väkimäärän rajoituksen ja niiden puitteissa kerholaisten määrä tulee olemaan  rajattu.
Virustilanteesta johtuen emme myöskään voi vielä aloittaa suosittuja kokkikerhoja, mutta tarkkailemme tilanetta ja tiedotamme heti kun tilanne muuttuu.

Infoamme kerhokautta koskevista asioista myös somekanavissamme Olarilurppa (facebook) ja Olarilurppa(instagram),joten ne kannattaa ottaa seurantaan.

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja niitä ohjaavat  nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhokausi alkaa syyskuussa ja päättyy joulukuussa. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja.

Kerhot ovat ilmaisia.

Lisätiedot Hannalta 050 364 8983

 

SYYSKAUDEN 2020 KERHOT
(lisäämme tänne kerhoja, sitä mukaa kun niitä varmistuu)

 

TEATTERIKERHO: 4-6lk MAANANTAISIN klo 18-19.30 MATINKAPPELILLA

LIIKUNTAKERHO: 1-2lk TIISTAISIN klo 16-17 KUITINMÄEN PERUSKOULULLA

PUUHAKERHO: 1-3lk TIISTAISIN klo 18-19.30 MATINKAPPELILLA

 

ILMOITTAUTUMINEN KERHOIHIN ALKAA 3.9. klo 8.00
Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä
jos haluamasi kerho on täynnä voit olla yhteydessä kerhoista vastaavaan työntekijään ja ilmoittautua jonotuslistalle.

KERHOESITTELYT

Liikuntakerho Kerhossa pääsee liikkuumaan, leikkimään ja pelailemaan yhdessä ohjaajien kanssa. Luvassa erilaisia pallopeljä, temppuratoja ja hauskaa liikuntaa. Tule mukaan hauskaan ja rentoon porukkaan.

Teatterikerho Täällä jokainen pääsee kokeilemaan ja opettelemaan näyttelemistä mukavassa ryhmässä. Kerhossa käydään läpi teatterin eri osa-alueita erilaisten harjoitusten avulla. Täällä pääset niin näyttelemään, improvisoimaan, käsikirjoittamaan ja pitämään hauskaa.

Puuhakerho Kerhossa tehdään yhdessä monipuolisesti. Yhdessä tekeminen voi olla askartelua, maalaamista, yhdessä leikkimistä tai melkein mitä vaan.

 

KERHOPAIKAT

Olarin seurakunnan kerhot toimivat joka puolella seurakunnan aluetta. Liikuntakerhot ovat pääosin alueen kouluilla ja muut kerhot omissa tiloissamme. Kaikkien seurakuntamme kerhopaikkojen osoitteet ja kartta löytyvät tältä sivulta. Mikäli kerhopaikalle löytäminen tuottaa ongelmia, niin soita ihmeessä työntekijöille. He osaavat neuvoa parhaan tietonsa mukaan oikeaan osoitteeseen.

OSOITTEET

Kuitinmäen peruskoulu, Friisinkalliontie 4
Matinkappeli, Liisankuja 3
Chapple, Iso Omena
Olarin kappeli, Kuunkehrä 4

 

Löydät meidät myös facesta ja instagramista