Kerhot

KERHOJEN SYKSY 2021

Syksyn kerhokausi alkaa 20.9. alkaen

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja jatkuu, niin pitkään, kun kerhoissa on tilaa.

Ilmoittautumaan pääsee tämän linkin kautta

Infoamme kerhokautta koskevista asioista myös somekanavissamme Olarilurppa (facebook) ja Olarilurppa(instagram),joten ne kannattaa ottaa seurantaan.

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja niitä ohjaavat  nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhokausi alkaa tammikuussa ja päättyy huhtikuussa. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja.

Kerhot ovat ilmaisia.

Lisätiedot  Timo Kekkonen 050 364 8983 timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

 

SYYSKAUDEN 2021 KERHOT
(lisäämme tänne kerhoja, sitä mukaa kun niitä varmistuu)

MAANANTAI

klo 18-19.30 Kuvaamataito ja puuhakerho 1-3-lk Olarin kappelilla

 

TIISTAI

klo 16.30-18 Näytelmä ja puuhakerho 4-6-lk Olarin kappelilla

klo 18-19.30 Näytelmä ja puuhakerho 1-3lk Matinkappelilla

 

KESKIVIIKKO

klo 16.30-18 Kuvaamataito ja puuhakerho 4-6-lk Matinkappelilla

 

TORSTAI

klo 16.30-18 Kuvaamataito ja puuhakerho 1-3-lk Chapple, Iso Omena

klo 18-18.45 (2.9. alkaen) Lapsikuoro Satakielet
kutsuu mukaan laulamaan. Kuoro on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille alakoululaisille. Lisätietoja saat kanttori Päivi Hakomäeltä 0405311024 tai paivi.hakomaki(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

 

KERHOESITTELYT

Kuvaamataito ja puuhakerho. Kerhossa saat päästää luovuutesi valloilleen ohjaajien opastuksella. Luvassa ainakin monenlaista piirtämistä, maalausta, askarteluja ja kädentaitoja. Kuvaamataidon lisäksi kerhossa leikitään ja pelaillaan.

Näytelmä ja puuhakerho Täällä jokainen pääsee kokeilemaan ja opettelemaan näyttelemistä mukavassa ryhmässä. Kerhossa käydään läpi teatterin eri osa-alueita erilaisten harjoitusten avulla. Täällä pääset niin näyttelemään, improvisoimaan, käsikirjoittamaan ja pitämään hauskaa.

 

 

KERHOPAIKAT

Olarin seurakunnan kerhot toimivat joka puolella seurakunnan aluetta. Liikuntakerhot ovat pääosin alueen kouluilla ja muut kerhot omissa tiloissamme. Kaikkien seurakuntamme kerhopaikkojen osoitteet ja kartta löytyvät tältä sivulta. Mikäli kerhopaikalle löytäminen tuottaa ongelmia, niin soita ihmeessä työntekijöille. He osaavat neuvoa parhaan tietonsa mukaan oikeaan osoitteeseen.

OSOITTEET

Matinkappeli, Liisankuja 3
Chapple, Iso Omena
Olarin kappeli, Kuunkehrä 4

 

Löydät meidät myös facesta ja instagramista