Kerhot

KERHOJEN KEVÄT 2022

Syksyn kerhokausi starttaa 12.9.2022 alkaen

Ilmoittautuminen käynnistyy näillä sivuilla 29.8. alkaen ja tiedot alkavista kerhoista tulevat sitä ennen tänne

Infoamme kerhokautta koskevista asioista myös somekanavissamme Olarilurppa (facebook) ja Olarilurppa(instagram),joten ne kannattaa ottaa seurantaan.

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja niitä ohjaavat  nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhokausi päättyy joulukuussa. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja.

Kerhot ovat ilmaisia.

Lisätiedot  Timo Kekkonen 050 364 8983 timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

 

SYKSYN 2022 KERHOT
(lisäämme tänne kerhoja, sitä mukaa kun niitä varmistuu)

 

KERHOESITTELYT

Kokkikerho Kerhossa saat päästää luovuutesi valloilleen ohjaajien opastuksella. Jokaisella kerralla valmitamme yhdessä suolaista tai makeaa kokkailua.

Näytelmä ja ilmaisutaitokerho Täällä jokainen pääsee kokeilemaan ja opettelemaan näyttelemistä mukavassa ryhmässä. Kerhossa käydään läpi teatterin eri osa-alueita erilaisten harjoitusten avulla. Täällä pääset niin näyttelemään, improvisoimaan, käsikirjoittamaan ja pitämään hauskaa.

 

 

KERHOPAIKAT

Olarin seurakunnan kerhot toimivat joka puolella seurakunnan aluetta. Liikuntakerhot ovat pääosin alueen kouluilla ja muut kerhot omissa tiloissamme. Kaikkien seurakuntamme kerhopaikkojen osoitteet ja kartta löytyvät tältä sivulta. Mikäli kerhopaikalle löytäminen tuottaa ongelmia, niin soita ihmeessä työntekijöille. He osaavat neuvoa parhaan tietonsa mukaan oikeaan osoitteeseen.

OSOITTEET

Matinkappeli, Liisankuja 3
Chapple, Iso Omena
Olarin kappeli, Kuunkehrä 4

 

Löydät meidät myös facesta ja instagramista