Kouluikäiset

Liittyen Suomen valtioneuvoston ja Espoon seurakuntien koronavarautumistoimiin, Olarin seurakunta on peruuttanut kaikki kouluikäisten kokoavan ja avoimen toiminnan 1.8. asti. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme erikseen.

Alakouluikäisiä ja heidän perheitään ajatellen päivitämme OlariLurppa instagram tililemme päivittäin erilaista sisältöä, luvassa ainakin toimintavinkkejä, leivontaohjeita, somekerhoja, hartaushetkiä ja musiikkia.

Vaikka julkisia kokoontumisia tuleekin välttää, ei me työntekijät hävitä mihinkään. Me  työntekijät ollaan teitä varten somessa: Instagram-tilimme ovat olarilurppa (kouluikäiset 1-7lk) ja chapplenuoret (rippikoulun jälkeinen nuorisotyö 8lk -nuoriin aikuisiin).  Nettisivumme palvelevat osoitteessa nuori.chapple.fi. Meidät saa kiinni whatsappissa ja meille voi jutella ihan mistä vaan.

Jos ahdistuksen tie on edessämme, myös silloin Kristus meitä kuljettaa. Annamme Isän käsiin elämämme. Hän itse meille rauhan valmistaa.Suo, Herra, toivon knttilöiden loistaa, tyyneksi, lämpimäksi liekki luo. Valaiset pimeän, voit pelot poistaa. Jää keskellemme, Kristus, rauha tuo!

Hyvyyden voiman uskollinen suoja piirittää meitä, kuinka käyneekin. Illasta aamuun kanssamme on Luoja. Häneltä saamme huomispäivänkin.

Te nuoret ootte meille hirveän tärkeitä, pitäkää huolta terveydestänne.

Näiltä sivuilta löydät sen toiminnan mitä Olarin seurakunta järjestää 1-7-luokkalaisille.

Tykkää meistä myös facebookissa ja instagramissa niin pysyt ajantasalla tulevista leireistä, kursseista ja tapahtumista.  Löydät meidät nimellä OlariLurppa

KOULUIKÄISTEN ILTAPÄIVÄT JA ISON OMENAN CHAPPLE-TILAN AVOIMET OVET

Torstaisin nuortentila avoinna ainoastaan 1-7-luokkalaisille Kouluikäisten iltapäivän merkeissä klo 15-17 alkaen 9.1.2020!
Mahdollisuus omien eväiden syöntiin, läksyjen tekoon ja rentoon olemiseen. 15min ennen ovien sulkemista hartaus.

Sali on auki maanantaista keskiviikkoon kaikenikäisille klo 12-20, torstaina ja perjantaina klo 12-21.
Nuortentila on auki alle 20-vuotiaille koululaisille ja nuorille ma-ke klo 14 alkaen ja pe klo 18 alkaen. Paikalla on seurakunnan nuorisotyönohjaajia.

 

KERHOT

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Seurakunnan harrastekerhoissa voit vaikka urheilla, kokata, piirtää tai puuhailla muuta mukavaa. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhojen tiedot ja ilmoittautumisen näet kerhosivuiltamme

LEIRIT

Seurakunta järjestää alakouluikäisille leirejä ympäri vuoden. Leireillä ollaan yleensä kaksi yötä ja tehdään yhdessä erilaisia asioita; askarrelleen, liikutaan ja syödään hyvin,  soitetaan, lauletaan, pelaillaan ja pidetään hauskaa.

Kaikille leireille ilmoittaudutaan sähköisesti. Tarkemmat tiedot leireistä löytyvät täältä. Ilmoittautumiset ovat avoinna noin kuukautta ennen leiriä ja sulkeutuvat viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

 

RETKET JA TAPAHTUMAT

Seurakunta järjestää erilaisia retkiä ja tapahtumia alakoululaisille satunnaisesti ympäri vuoden. Tiedot uusimmista tapahtumista saat etusivultamme. Jos tapahtumaan tai retkelle on erillinen ilmoittautuminen, se tapahtuu TÄÄLTÄ

Kevään 2020 tapahtumia:

2.2. Yhteisvastuutempaus Olarin kirkolla

 

 

LISÄTIETOA KOULUIKÄISTEN TOIMINNASTA

Hanne Seppä

Nuorisotyönohjaaja
Puhelin: 040 5130856
Sähköposti: hanne.seppa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Timo Kekkonen

Nuorisotyönohjaaja
Puhelin: 050 364 8983
Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Löydät meidät myös facesta ja instagramista @OlariLurppa