Kouluikäiset

Poikkeusajan avoin ja kokoava toiminta käynnistyy seurakunnassa syksyn alusta.

Näiltä sivuilta löydät sen toiminnan mitä Olarin seurakunta järjestää 1-7-luokkalaisille, pyrimme päivittämään ajankohtaiset tiedot sivuillemme mahdollisimman usein.  Kouluikäisten iltapäivät alkavat 3.9. alkaen ja kerhotoiminta alkaa todennäköisesti kurssimuotoisena syksyllä tilojen pienentyneet kävijämäärärajoitukset huomioiden. Syksyllä on näillä näkymin luvassa myös ainakin leirejä kouluikäisille.

Tykkää meistä myös OlariLurppa-facebook sivuilla ja OlariLurppa istagramissa, niin pysyt ajantasalla tulevista leireistä, kursseista ja tapahtumista.

KOULUIKÄISTEN ILTAPÄIVÄT JA ISON OMENAN CHAPPLE-TILAN AVOIMET OVET

Chapple on toistaiseksi suljettu, eikä avoimia iltapäiviä ole.

 

Torstaisin nuortentila avoinna ainoastaan 1-7-luokkalaisille Kouluikäisten iltapäivän merkeissä klo 15-17 alkaen 3.9.2020!
Mahdollisuus läksyjen tekoon, pelailuun ja rentoon olemiseen. 15min ennen ovien sulkemista hartaus.

Huomioithan, että koronaviruksen takia tiloissa oleskelevien ihmisten määrää on rajattu. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja muista koronavirukseen liittyvistä THL:n ohjeistuksista.

 

Kouluikäiset ovat tervetulleita saliin klo 12 jälkeen kaikkina arkipäivinä ja nuorten huoneeseen (alle 20v.) aina nuorten huoneen ollessa auki avoimien ovien merkeissä klo 16 alkaen. Korona-aikana suosittelemme kuitenkin saapumaan vasta nuorten huoneen auettua.

 

KERHOT

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Seurakunnan harrastekerhoissa voit vaikka urheilla, kokata, piirtää tai puuhailla muuta mukavaa. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhojen tiedot ja ilmoittautuminen nähtävissä kerhosivuillamme.

 

 

LEIRIT

Seurakunta järjestää alakouluikäisille leirejä ympäri vuoden. Leireillä ollaan yleensä kaksi yötä ja tehdään yhdessä erilaisia asioita; askarrelleen, liikutaan ja syödään hyvin,  soitetaan, lauletaan, pelaillaan ja pidetään hauskaa.

Kaikille leireille ilmoittaudutaan sähköisesti. Tarkemmat tiedot leireistä löytyvät sivulta leirit ja retket. Ilmoittautumiset ovat avoinna noin kuukautta ennen leiriä ja sulkeutuvat viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

 

 

TAPAHTUMAT

Seurakunta järjestää erilaisia tapahtumia alakoululaisille satunnaisesti ympäri vuoden. Tiedot uusimmista tapahtumista saat etusivultamme. Jos tapahtumaan tai retkelle on erillinen ilmoittautuminen, se tapahtuu Ilmoittaudu-sivulla.

 

 

 

LISÄTIETOA KOULUIKÄISTEN TOIMINNASTA

Hanne Seppä

Nuorisotyönohjaaja
Puhelin: 040 5130856
Sähköposti: hanne.seppa(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Timo Kekkonen

Nuorisotyönohjaaja
Puhelin: 050 364 8983
Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Löydät meidät myös facesta ja instagramista @OlariLurppa