Kouluikäiset

Poikkeusajan avoin ja kokoava toiminta käynnistyy seurakunnassa syksyn alusta.

Näiltä sivuilta löydät sen toiminnan mitä Olarin seurakunta järjestää 1-7-luokkalaisille, pyrimme päivittämään ajankohtaiset tiedot sivuillemme mahdollisimman usein.  Kouluikäisten iltapäivät alkavat syyskuun alusta ja kerhotoiminta alkaa viikosta 38 tilojen pienentyneet kävijämäärärajoitukset huomioiden. Syksyllä on näillä näkymin luvassa myös ainakin leiri, kirkkoyö-tapahtuma ja syysloman päiväleiri kouluikäisille.

Tykkää meistä myös OlariLurppa-facebook sivuilla ja OlariLurppa istagramissa, niin pysyt ajantasalla tulevista leireistä, kursseista ja tapahtumista.

KOULUIKÄISTEN ILTAPÄIVÄT JA ISON OMENAN CHAPPLE-TILAN AVOIMET OVET

Kouluikäisten iltapäivät ma ja ti klo 15-17! (30.8 alkaen) Tällöin Chapple-tilan nuorten huone on vain alkouluikäisten käytössä.
Mahdollisuus läksyjen tekoon, pelailuun ja rentoon olemiseen. 15min ennen ovien sulkemista hartaus.
Iltapäivät starttaavat syyskuussa!

Huomioithan, että koronaviruksen takia tiloissa oleskelevien ihmisten määrää on rajattu. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja muista koronavirukseen liittyvistä THL:n ohjeistuksista.

Kouluikäiset ovat tervetulleita saliin klo 12 jälkeen kaikkina arkipäivinä ja nuorten huoneeseen (alle 20v.) aina nuorten huoneen ollessa auki avoimien ovien merkeissä.

 

KERHOT

Espoon Olarin seurakunta tarjoaa kerhoja 1-6-luokkalaisille. Seurakunnan harrastekerhoissa voit vaikka urheilla, kokata, piirtää tai puuhailla muuta mukavaa. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat työntekijöiden tuella. Kerhojen tiedot ja ilmoittautuminen nähtävissä kerhosivuillamme.

 

 

LEIRIT

Seurakunta järjestää alakouluikäisille leirejä ja päiväleirejä ympäri vuoden. Leireillä ollaan yleensä kaksi yötä ja tehdään yhdessä erilaisia asioita; askarrelleen, liikutaan ja syödään hyvin,  soitetaan, lauletaan, pelaillaan ja pidetään hauskaa. Päiväleirien ohjelma on samanlaista, mutta siellä ei olla yötä.

Kaikille leireille ilmoittaudutaan sähköisesti. Tarkemmat tiedot leireistä löytyvät sivulta leirit ja retket. Ilmoittautumiset ovat avoinna noin kuukautta ennen leiriä ja sulkeutuvat viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

 

 

TAPAHTUMAT

Seurakunta järjestää erilaisia tapahtumia alakoululaisille satunnaisesti ympäri vuoden. Tiedot uusimmista tapahtumista saat etusivultamme. Jos tapahtumaan tai retkelle on erillinen ilmoittautuminen, se tapahtuu Ilmoittaudu-sivulla.

 

 

 

LISÄTIETOA KOULUIKÄISTEN TOIMINNASTA

Timo Kekkonen

Nuorisotyönohjaaja
Puhelin: 050 364 8983
Sähköposti: timo.kekkonen(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi

Löydät meidät myös facesta ja instagramista @OlariLurppa