Isos- & isäntähaku lasketteluriparille

Haku lasketteluriparille isosiksi (6kpl) ja isänniksi (2kpl) on alkanut

Aholansaaren laskettelurippikoulun päivämäärät ja leirikirjeet löytyvät Olarin seurakunnan riparit (chapple.fi) eli riparit.chapple.fi -sivustolta. Mikäli mielit vapaaehtoiseksi lasketteluriparille ja päivämäärät sopivat sinun kalenteriisi, niin laita hakemusta kehiin. Vapaaehtoiset saavat ilmaiseksi yhteiskuljetukset, tapaturmavakuutuksen, isos/isäntäpalkkion ja leirikeskuksen täysihoidon lisäksi hiihtoliput (2 laskettelupäivää leirin aikana) Tahkolle (seurakunta ei maksa välinevuokria). Isännistä vähintään toisen toivotaan voivan lasketella. Isänniksi voi hakea ne henkilöt, jotka ovat toimineet isäntinä aiemmin, samoin isosilta vaaditaan vähintään yhden leirin isoskokemus.

Juhan lisäksi leirillä on mukana 30 riparilaista ja pappina Tuija Samila. Leirin 3. ohjaaja ei ole vielä tiedossa. Viime vuonna koronan takia leiri jouduttiin perumaan, toivottavasti tämän vuoden leirillä ei ole samaa kohtaloa.

Lähetä vastaukset ja kuva itsestäsi seuraaviin kysymyksiin sähköpostilla osoitteeseen juha.pohjois-koivisto(tämä korvataan ät-merkillä)evl.fi viimeistään 23. tammikuuta. Ilmoitamme valinnoista tammikuun lopussa! 😊

Nimi:

Ikä:

Puhelinnumero:

Kotiosoite:

Sähköpostiosoite:

Haetko isoseksi ja/vai isännäksi:

Monella riparilla olen toiminut isosena:

Monella viikonloppuleirillä olen toiminut isosena:

Monella riparilla olen toiminut isäntä:

Lasketteletko leirillä, laskettelukokemus?

Muu harrastustoiminta:

Osaatko säestää (ja mitä instrumenttia):

Erityisruokavalio/ ruoka-aineallergiat:

Muuta huomioitavaa minusta:

Lyhyesti miksi juuri sinut tulisi valita:

Posted in Yleinen.