Ilmoittautuminen tapahtumiin

– Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan mutta joudut sen esteen vuoksi perumaan, tee se mahdollisimman nopeasti esteen sattuessa tapahtumasta vastaavalle työntekijälle (nimet tapahtumien yhteydessä).

Laskutamme puolet tapahtuman hinnasta, jos perut osallistumisesi ilmoittautumisajan umpeuduttua (isosleiristä 10e, sairastapaukset erikseen). Tämä siksi, että ilmoittautumisajan umpeuduttua osallistumisesi maksaa seurakunnalle, olit paikalla tai et.

– Mikäli tapahtumaan ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille niiden tietojen mukaan joita olet ilmoittanut itse lomakkeessa.

- Kun ilmoittautuminen on umpeutunut, saat tapahtumasta lisätietoa joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse riippuen tapahtumasta. Mikäli tietoa ei kuulu kolme päivää ennen tapahtumaa, ota yhteyttä vastaavaan työntekijään. Näin et jää ilman tärkeää tietoa!

ILMOITTAUDU NUORTEN TAPAHTUMIIN JA TOIMINTAAN

Isostoiminnan ROK-ilmoittautuminen. Ilmoittaudu tästä. Lisätietoa isostoiminnasta voit kysyä Hannelta, Timolta tai Jussilta.

Itsenäisyyspäiväjuhla 6.12. Hvittorpissa yhdessä Espoonlahden seurakunnan nuorisotyön kanssa. Hinta 10 euroa, maksetaan paikan päällä. Ilmoittaudu tästä. Lisätiedot Hannelta tai Annukalta.

Nuorten joululeiri ja 3.ROK-leiri 14.-16.12. Velskolassa. Hinta 35e euroa. Ilmoittaudu tästä.
3.ROK-leiri  on tarkoitettu 2.vuoden rokkilaisille. Nuorten joululeiri on kaikille nuorille avoin. Lisätietoja leireistä Hannelta tai Annukalta.

TULEVIA NUORTEN TAPAHTUMIA

2.ROK-leiri 25.-27.1.2019

Nuortenleiri 15.-17.3.2019

Kehitysvammaisten nuorten kevätleiri 22.-24.3.2019

Lanit Chapple 30.-31.3.2019

VIP-leiri 10.-12.5.2019

ILMOITTAUDU TYTTÖJEN JA POIKIEN TAPAHTUMIIN