Ilmoittautuminen tapahtumiin

– Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan mutta joudut sen esteen vuoksi perumaan, tee se mahdollisimman nopeasti esteen sattuessa tapahtumasta vastaavalle työntekijälle (nimet tapahtumien yhteydessä).

Laskutamme puolet tapahtuman hinnasta, jos perut osallistumisesi ilmoittautumisajan umpeuduttua (isosleiristä 10e, sairastapaukset erikseen). Tämä siksi, että ilmoittautumisajan umpeuduttua osallistumisesi maksaa seurakunnalle, olit paikalla tai et.

– Mikäli tapahtumaan ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille niiden tietojen mukaan joita olet ilmoittanut itse lomakkeessa.

- Kun ilmoittautuminen on umpeutunut, saat tapahtumasta lisätietoa joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse riippuen tapahtumasta. Mikäli tietoa ei kuulu kolme päivää ennen tapahtumaa, ota yhteyttä vastaavaan työntekijään. Näin et jää ilman tärkeää tietoa!

ILMOITTAUDU NUORTEN TAPAHTUMIIN

ROK-leiri 9.-11.2 Hvittorpissa ROK1-laisille. Kysy lisää Mikalta 040 763 6212.  Ilmoittaudu 25.1. mennessä tästä

Colourful Espoo -nuortenleiri 9.-11.2. Kysy lisää Suvilta 040 5465197. Ilmoittaudu  täällä.

TULEVIA NUORTEN TAPAHTUMIA

Nuortenleiri Velskolassa 9.-11.3.2018

ISÄNTÄ JA ISOSHAKU KESÄN 2018 RIPPILEIREILLE

Huomioithan hakiessasi, että odotamme sinun myös sitoutuvan ko. leirin konfirmaatioon ja tapaamisiin. Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2018.  Valinnat tehdään helmikuun aikana.

Jos olet vähintään 18-vuotias leirijakson alkaessa, hae isännäksi tästä

Sinä ROK-koulutuksessa mukana ollut, hae isoseksi tästä

ILMOITTAUDU 1-7 -LUOKKALAISTEN TAPAHTUMIIN

Kerhoilmoittautumiseen pääset TÄSTÄ. Lisätietoja Kerhoista TÄÄLLÄ.