Ilmoittautuminen tapahtumiin

– Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan mutta joudut sen esteen vuoksi perumaan, tee se mahdollisimman nopeasti esteen sattuessa tapahtumasta vastaavalle työntekijälle (nimet tapahtumien yhteydessä).

Laskutamme puolet tapahtuman hinnasta, jos perut osallistumisesi ilmoittautumisajan umpeuduttua (isosleiristä 10e, sairastapaukset erikseen). Tämä siksi, että ilmoittautumisajan umpeuduttua osallistumisesi maksaa seurakunnalle, olit paikalla tai et.

– Mikäli tapahtumaan ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille niiden tietojen mukaan joita olet ilmoittanut itse lomakkeessa.

- Kun ilmoittautuminen on umpeutunut, saat tapahtumasta lisätietoa joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse riippuen tapahtumasta. Mikäli tietoa ei kuulu kolme päivää ennen tapahtumaa, ota yhteyttä vastaavaan työntekijään. Näin et jää ilman tärkeää tietoa!

ILMOITTAUDU NUORTEN TAPAHTUMIIN JA TOIMINTAAN

Isostoiminnan ROK-ilmoittautuminen. Ilmoittaudu tästä. Lisätietoa isostoiminnasta voit kysyä Hannelta, Timolta tai Jussilta.

Avoin nuorten leiri 15-17.3. Velskolassa yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Luvassa on superhyvää seuraa, ohjelmaa ulkona ja sisällä, omaa vapaa-aikaa sekä herkullista ruokaa. Tänne voit tulla vaikka treenaamaan kesän riparia varten leirielämää! Lupaamme myös huomioida ne konkarit, jotka ovat jo leireillämme käyneet vuodesta toiseen. Leirin hinta 35e. Ilmoittautuminen on päättynyt. Leirin vastaavana toimii Aletta.

Kehitysvammaisten nuorten leiri 22.-24.4. Hvittorpissa. Leirin hinta 60€. Ilmoittautuminen aukeaa 13.2. klo 8.00. Lisäinfoa Johannalta. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lanit Chapple 30.-31.3.2019. Ilmoittaudu etusivun artikkelin kautta, jossa ohjeistusta laneista muutenkin. Sinne pääset nopeasti tästä.

TULEVIA NUORTEN TAPAHTUMIA

VIP-leiri 10.-12.5.2019

Kevätjuhla Chapple 25.5.

ILMOITTAUDU TYTTÖJEN JA POIKIEN TAPAHTUMIIN

1-6-luokkalaisten Musaleiri 12.-14.4.2019 Hinta 35 €. Lisäinfoa Annelta. Lisätiedot ja ilmoittautuiminen täällä

10-14-vuotiaiden Pisara-Suurleiri 24.-29.7. Partaharjulla, Pieksämäellä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä

1-4-luokkalaisten Puuhis leiri Hilassa 6.-9.6. Hinta 45€ Lisäinfoa täältä Ilmoittaudu tästä