Ilmoittautuminen tapahtumiin

– Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan mutta joudut sen esteen vuoksi perumaan, tee se mahdollisimman nopeasti esteen sattuessa tapahtumasta vastaavalle työntekijälle (nimet tapahtumien yhteydessä).

Laskutamme puolet tapahtuman hinnasta, jos perut osallistumisesi ilmoittautumisajan umpeuduttua (isosleiristä 10e, sairastapaukset erikseen). Tämä siksi, että ilmoittautumisajan umpeuduttua osallistumisesi maksaa seurakunnalle, olit paikalla tai et.

– Mikäli tapahtumaan ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille niiden tietojen mukaan joita olet ilmoittanut itse lomakkeessa.

- Kun ilmoittautuminen on umpeutunut, saat tapahtumasta lisätietoa joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse riippuen tapahtumasta. Mikäli tietoa ei kuulu kolme päivää ennen tapahtumaa, ota yhteyttä vastaavaan työntekijään. Näin et jää ilman tärkeää tietoa!

ILMOITTAUDU NUORTEN TAPAHTUMIIN JA TOIMINTAAN

Isostoiminnan ROK-ilmoittautuminen aukeaa 1.9.2018  klo 17.00. Ilmoittaudu tästä. Lisätietoa isostoiminnasta voit kysyä Hannelta, Timolta tai Jussilta.

Uusien isoskoulutettavien 1.ROK-leiri, Velskolassa 12.-14.10.2018. Ilmoittaudu tästä. Lisätietoa leiristä Hannelta, Jussilta tai Annukalta. Ilmoittautuminen päättyy 27.9.2018.

ColourfulEspoo-Nuorten leiri 15-20-vuotiaille Hilassa 19.-21.10.2018. Täällä uudet, vanhat ja tulevat suomalaiset kohtaavat. Yhteistyössä Tapiolan, Espoonlahden ja Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa. Ilmoittaudu tästä. Lisätietoja Johannalta.

TULEVIA NUORTEN TAPAHTUMIA

Nuorten ja nuorten aikuisten matka Saksaan 19.-22.10.2018, ilmoittaudu TÄSTÄ. Ilmoittautuminen on päättynyt.
(Vastuutyöntekijä Antti Malinen)

LANit 6.-7.10.2018 Chapplessa ilmoittautuminen käynnissä nyt

ILMOITTAUDU TYTTÖJEN JA POIKIEN TAPAHTUMIIN