Ilmoittautuminen tapahtumiin

– Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan mutta joudut sen esteen vuoksi perumaan, tee se mahdollisimman nopeasti esteen sattuessa tapahtumasta vastaavalle työntekijälle (nimet tapahtumien yhteydessä).

Laskutamme puolet tapahtuman hinnasta, jos perut osallistumisesi ilmoittautumisajan umpeuduttua (isosleiristä 10e, sairastapaukset erikseen). Tämä siksi, että ilmoittautumisajan umpeuduttua osallistumisesi maksaa seurakunnalle, olit paikalla tai et.

– Mikäli tapahtumaan ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille niiden tietojen mukaan joita olet ilmoittanut itse lomakkeessa.

- Kun ilmoittautuminen on umpeutunut, saat tapahtumasta lisätietoa joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse riippuen tapahtumasta. Mikäli tietoa ei kuulu kolme päivää ennen tapahtumaa, ota yhteyttä vastaavaan työntekijään. Näin et jää ilman tärkeää tietoa!

ILMOITTAUDU NUORTEN TAPAHTUMIIN JA TOIMINTAAN

Isostoiminnan ROK-ilmoittautuminen 2019-2020 kaudelle. Ilmoittaudu tästä. Lisätietoa isostoiminnasta voit kysyä Hannelta, Timolta tai Henriltä.

TULEVIA NUORTEN TAPAHTUMIA

la 31.8. Syysstartti klo 15-18 Chapplessa

to 5.9. alkaen Risteys-messu (klo 18 etkot klo 19 messu klo 20 jatkot)

ILMOITTAUDU TYTTÖJEN JA POIKIEN TAPAHTUMIIN

Kiinnostunut kerhonohjauksesta? Ilmoita kiinnostuksesi tämän linkin kautta ja saavu  ma 12.8. klo 18 Chappleen. Kysy lisää Timolta.