Ilmoittautuminen tapahtumiin

– Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan mutta joudut sen esteen vuoksi perumaan, tee se mahdollisimman nopeasti esteen sattuessa tapahtumasta vastaavalle työntekijälle (nimet tapahtumien yhteydessä).

Laskutamme puolet tapahtuman hinnasta, jos perut osallistumisesi ilmoittautumisajan umpeuduttua (isosleiristä 10e, sairastapaukset erikseen). Tämä siksi, että ilmoittautumisajan umpeuduttua osallistumisesi maksaa seurakunnalle, olit paikalla tai et.

– Mikäli tapahtumaan ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille niiden tietojen mukaan joita olet ilmoittanut itse lomakkeessa.

- Kun ilmoittautuminen on umpeutunut, saat tapahtumasta lisätietoa joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse riippuen tapahtumasta. Mikäli tietoa ei kuulu kolme päivää ennen tapahtumaa, ota yhteyttä vastaavaan työntekijään. Näin et jää ilman tärkeää tietoa!

ILMOITTAUDU NUORTEN TAPAHTUMIIN JA TOIMINTAAN

Isostoiminnan ROK-ilmoittautuminen. Ilmoittaudu tästä. Lisätietoa isostoiminnasta voit kysyä Hannelta, Timolta tai Jussilta.

VIP-leiri 10.-12.5.2019 vuoden 2019 Olarin isosille ja isännille Hvittorpissa. Ilmoittautuminen on päättynyt. Lisäinfoa Hannelta, Aletalta tai Henriltä.

Colourful Espoo nuorten retki Seikkailutaloon lauantaina 11.5. Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 3.5.! Retkelle ovat tervetulleita 15-20-vuotiaat nuoret, ohjelmassa on kiipeilyä ja hauskaa yhdessäoloa. Retki on osallistujalle metromatkoja lukuun ottamatta maksuton. Ilmoittautuminen vaaditaan. Lisätiedot linkin takaa ja Johannalta.
Sign up for a nice evening at Seikkailutalo using the link above!

Lanit Chapple 30.-31.3.2019. Ilmoittaudu etusivun artikkelin kautta, jossa ohjeistusta laneista muutenkin. Sinne pääset nopeasti tästä.

TULEVIA NUORTEN TAPAHTUMIA

Kevätjuhla Chapple 25.5.

ILMOITTAUDU TYTTÖJEN JA POIKIEN TAPAHTUMIIN

10-14-vuotiaiden Pisara-Suurleiri 24.-29.7. Partaharjulla, Pieksämäellä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä

1-4-luokkalaisten Puuhis leiri Hilassa 6.-9.6. Hinta 45€ Lisäinfoa täältä Ilmoittaudu tästä