Ilmoittautuminen tapahtumiin

– Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova. Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan mutta joudut sen esteen vuoksi perumaan, tee se mahdollisimman nopeasti esteen sattuessa tapahtumasta vastaavalle työntekijälle (nimet tapahtumien yhteydessä).

Laskutamme puolet tapahtuman hinnasta, jos perut osallistumisesi ilmoittautumisajan umpeuduttua (isosleiristä 10e, sairastapaukset erikseen). Tämä siksi, että ilmoittautumisajan umpeuduttua osallistumisesi maksaa seurakunnalle, olit paikalla tai et.

– Mikäli tapahtumaan ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitamme tapahtuman peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille niiden tietojen mukaan joita olet ilmoittanut itse lomakkeessa.

- Kun ilmoittautuminen on umpeutunut, saat tapahtumasta lisätietoa joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse riippuen tapahtumasta. Mikäli tietoa ei kuulu kolme päivää ennen tapahtumaa, ota yhteyttä vastaavaan työntekijään. Näin et jää ilman tärkeää tietoa!

-Huom! Ilmoittautuminen on muuttunut 12.9.2019. Jatkossa tulee ensimmäisellä kerralla ensin rekisteröityä (tämä vaatii vahvan tunnistautumisen). Sen jälkeen pääset ilmoittautumislomakkeelle. Rekisteröity tili voi olla myös vanhemman nimellä, ja tällöin ilmoittautumisessa voi erikseen lisätä leirille/tapahtumaan tulijan tiedot. Samalla tunnuksella vanhempi voi ilmoittaa useamman lapsen leirille/tapahtumaan.

ILMOITTAUDU NUORTEN TAPAHTUMIIN JA TOIMINTAAN

Itsenäisyyspäivän juhla Hvittorpissa 6.12. Ilmoittaudu tästä. Lisäinfoa Johannalta

Nuorten joululeiri ja 3.ROK-leiri 2.vuoden rokkilaisille 13-15.12. Hvittorpissa. Ilmoittaudu tästä. Lisätietoja Henriltä.

TULEVIA NUORTEN TAPAHTUMIA

to 5.9. alkaen Risteys-messu (klo 18 etkot klo 19 messu klo 20 jatkot) Risteysmessu jää joululomalle 19.12. messun jälkeen ja palaa taas tammikuussa.

Ohjelmalliset nuorten illat eli ONIt lauantaisin klo 17-20 Chapplessa, 12.10. (huom! väärä pvm rok-passissa) 23.11. ja 28.12

la 21.12. Nuorten joulujuhla 18-21, Chapple

17.-19.1.2020 2.ROK-leiri 1.vuoden rokkilaisille

 

ILMOITTAUDU KOULULAISTEN LEIREIHIN JA TAPAHTUMIIN

24.-26.1.2020 1.-7. luokkalaisten leiri Hilassa.  Ilmoittautuminen on auki ja päättyy 8.1.2020. Ilmoittaudu tästä. Lisätietoja Hannelta. Hinta 35e, sisaralennus -10e

27.-29.3.2020 koululainen&aikuinen-leiri Hilassa. Koetko olevasi liian iso perheleirille? Haluaisitko kuitenkin leireillä aikuisen kanssa? Tää leiri on just sulle koululainen, joka haluat leireillä vähän isompien kuin ihan pienien kanssa ilman, että joutuu luopumaan yhteisestä ajasta aikuisen kanssa. Pyydä mummi, vaari, kummi, äiti, isi, setä, täti, täysi-ikäinen veli ja sisko tai ihan vaan perhetuttu/läheinen aikuinen mukaan ja tuu leirille!
Ilmoittautuminen on auki ja päättyy 12.3.2020. Ilmoittaudu tästä.
Hinta 50e aikuinen+koululainen, lisälapset 10e, ei sisaralennusta. Lisätietoja  Timolta.